Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 030 Apex - Tiagra Kullanıcılar Kulübü

Hangi modeli kullanıyorsunuz ?

• Toplam katılım
    129
@Onur YCL Bizde marka kullanma hastalığı her noktaya sirayet etmiş durumda. O yüzden Onur kardeşim. Ülkemizde Lescon diye bir spor malzemeleri üreten bir firma var. Emin ol oda tü kaka niye zadidas var, nzike var, pzuma var oğlu var. Böyle olunca ve toplum sizi kıyafet üzerinden eleştirince normal.

Scudo
@Onur YCL Aynı ses bendede var ,Kadroyla kabloların birbirine değdiği yerlere bant yapıştırdim ses azaldı biraz ve bi nevi kadro koruyucu oldu (kabloların siyah renk vermesi) tavsiye ederim

@jeodemp

dacethlonda aldım 49 tl idi galiba, iki bisiklet sığıyor kardeşimin bisikletinide asıyoruz tavsiye ederim.

@Onur YCL

aynı ses bende de mevcut. çok rahatsız oluyodum başta bi kaç amatörce yöntem denedim ( çift taraflı bant gibi) ama sonradan koptu falan. şimdi o sesle idare ediyorum mecbur

Ses gelen yerleri fotogrsfta isaretleyerek atabilirmisiniz

Herkese merhaba.Acaba 2016 xrs030'lar 4700 yani yeni model tiagra ile mi gelecektir?Sizin görüşünüz nedir?

@ahmetkya
Bence eski modeller ile gelir

@ahmetkya
Yabancı markalar yeni Tiagra'yı takmış durumda. Belki bizimkiler de takar.

@Berke İnşallah... Salcano'dan umudum pek yok 052'de belki artık :)

Türkiyede tiagranin bu renk secengi yokmu ?
Sizce digerinden daha guzel durmuyormu
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/9cb30d638c5d3b6c42b3dfc237a4b59a.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/6a451fe96fd02c886082dbdf0a16eff4.jpg

• Beğen
Tepkiler: liteon
Nedense sadece gri renk var burada

@Bartu Bilgi Yeni nesil tiagra... bu sene çıktı zaten.2016 larda bekliyoruz inşallah :)

2014 Tiagra, Jant RS 20

454545.jpg

Dosyalar

• 454545.jpg
    454545.jpg
    109,1 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Tepkiler: Gacemer
41295 dosyayı görüntüle
Bugün btwin formam geldi. Kargo dahil 53 lira. Boy 1.84, kilo 77 Large beden tam üzerime dikilmiş diyebilirim. Deneme sürüşüne çıkmadım ama fiyatına göre bence çok güzel bir ürün. Almayı düşünenler tereddüt etmesin. Arkada cepleri mevcut. Alt kısmının lastiği kaliteli.

Merhabalar
XRS030 un hem tiagra hem apex setli olani tum renklerde mevcut mu acaba? Mesela sari rengin tiagra setlisi var mi @Atilla Gobel

• Beğen
Tepkiler: Gacemer
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/31/95d59c3695bd452c9d70c9ff5dce6665.jpg

Bende olmadığını sanıyordum ama kısmet oldu ve tiagralı buldum :)

@Aspirin
Sari renkte de tiagra olmasina sevindim, dusundugum bir model xrs030
Bu arada bisikletiniz hayirli ugurlu olsun keyifli pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: Aspirin
@Onur YCL ben de aynısının siyah beyaz olanını aldım güzel ürün.

@Berke taytlarını kullandın mı peki. Yedek bir tayt almayı düşünüyorum. Sünger kalitesi iyi olmalı

@Aspirin Sarı siyah tercihiniz çok iyi olmuş ben apexte bulamadığım için alamadım.. En kısa zamanda kilitli pedala geçin :)

Yukarida Bu bisikletin neden bu kadar hafif oldugu tartisilmis. Maharet bisiklette degil kullanilan tamamlayici komponentlerde. Jantlar r500 diger markalarda kullanilan uretici yapimi agir jantlardan nispeten daha hafif. Lastikler continental gp4000 2 onlarda stok lastiklerden cok cok iyi ve hafif hatta en iyi clincher lastiklerden biri. Be son olarak gidon, gidon bogazi, sele borusu ve sele ritchey muadillerinden epey hafif. E bunlarin ustune hafif bir kadro eklenince karbon agirligina yakin bisiklet elde ediliyor. Bundan cok daha hafif alu bisikletim vardi sedona 621 kadrosu uzerine topladigim. Ama ayni agirlikta karbon mu alu mu derseniz. Surus hissiyati olarak karbonu kesinlikle tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
Geri