Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 030 Apex - Tiagra Kullanıcılar Kulübü

Hangi modeli kullanıyorsunuz ?

• Toplam katılım
    129
@seffahcabbar bende korktum ilk olarak ama kullanmaya basladıktan sonra zorda olsa çıkıyorum rampaları vazgeçtim herhangi bir değişimden.
bunun yanında 3 yapraklı aynakol 50-39-30 diş oranı olur ve sol kol değişimi de ister double yerine triple olması lazım ki masrafı yüksek.
alternatif çözüm ikili 50-34 dişli aynakol alacaksın ki rahatlatır 200-250 tl arası masraf
en ekonomik ve güzel çözümse bence ruble değişimi 11-25 yerine 11-28 veya 11-30 ruble 60 tl falan.
28 dişli olan 50-36 aynakol ile aynı torkta olacak 30 dişli olanda 50-34 aynakol ile aynı ağırlıkta olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Scudo
@nuruasakir
Alışma konusunda bir sıkıntım yok. Ama benim çıkmak istediğim rampalar profesyonel bisikletçilerin ayarında rampalar. Eğimi ölçmedim ama benim tahammül sınırlarımın çok çok üstünde olduğu kesin.
Sezon ortasına kadar deneyeceğim. Formumu kazandıktan sonra da çıkamıyorsam sizin de dediğiniz gibi Ruble değişikliğine gitmeyi düşünüyorum.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@seffahcabbar eyvallah kardeşim.üzerindeki rubleyi satabilirsen yapılan masraf cok az olur ama ben bu dişli oranını sevdim açıkçası 3 yapraklı hafif aynakolda kullandım ancak o rahatlık bana hiç bir şey eklemedi desem yeridir.2 haftadan beri ağır aynakol kullanıyorum bazen duracak gibi olsamda kendimi daha güçlü hissettim.takribi %15 eğimli 100 metre yokuşu ayakta çıktım ve değişmeme kararı aldım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@nuruasakir
Bahar gelsin de biraz form tutarım.
Bir de o zaman deneyeceğim. Haziran sonunda ayağa kalkmadan sele üzerinde o yokuşları çıkmazsam işte o zaman ruble değişikliği elzem hale gelecek galiba.
Şu an çok kiloluyum. Belki de ondan çıkamıyorum. Form tuttuktan sonra bakalım ne olacak?

• Beğen
Tiagra modelini aldım 1 hafta önce, 57 kadrosunu aldım ama kadroya halen alışamadım. Sanki çok ufak gibi geliyor bana. Nedenine gelince sanırım, üst borunun kısalığı. 57 kadro denmiş, aynakol göbeğinden sele kelepçesine kadar 57 cm, üst boru uzunluğu ise 55 cm. Daha önce 56 kadro sedona kullandım daha rahattım sanki(sedonanın üst boru uzunluğunu bilmiyorum). Boyum ise 1.84. İlerleyen aylarda kadroyu değiştirebilirim

• Beğen
Tepkiler: xeqepex
4700 tiagra setli xrs alan var mı arkadaşlar?

@nuruasakir

Evet o yüzden özellikle sordum, ben de joker bisiklete sorduğumda 2016 model xrs030 tiagra'ların 4600 olarak geleceğini söylemişti. Mosso'yu tercih etmemdeki bir neden de o yüzden oldu...

• Beğen
@nuruasakir bugüne kadar bu miktarda bir alışveriş yapmadım ama okuduğum yazılara göre sadece %18 vergisini ödeyip ürün teslim alınıyor hatta kapıda bile ödeme yapabiliyorsunuz ptt kargo ile

@emrah sökmenberk inşallah sıkıntı çıkmaz.460 dolardan yukarısı ıcın kapıya gelmediğini duydum böyle bır sey varsa gumruk mudrlugunden kendın alman gerkebılır.
birde bizim salcano takasına ultegra bıraz fazla gıbı :) ancak sermaye olarak da kullanılabılır ilerde karbon kadro buldun mu çok daha güzel olur

@nuruasakir aynen fazla zaten amacım salkanodaki parçalarıda kullanarak yeni bir bisiklet toplamak aksium jant setim var ilk etapta idare eder set zaten ultegra aldım beğendiğim bir kadroyuda alabilirsem daha az maliyetle iyi bir bisiklete binmeye çalışıcam

Forumun market bölümünde ki 105 setli xrs030u aldım ve aranıza katılmış bulunuyorum.Sanırım 2013 model.Üst boru düz olan tasarımı çok beğeniyordum.Kadro ölçüsünün de bana uygun olması ile kaçırmak istemedim.Satan arkadaşımız adeta benim için toplamış.donanımı sipariş etsem ancak bu kadar olurdu.
Dün akşam ilk antrenmanımı yaptım.Son derece güzel bir bisiklet.Yersiz bir ön yargı var markaya karşı.Buyrun bu da strava kaydı;
(link)

2016-02-19-3551.jpg
2016-02-19-3554.jpg

@ahmetaldag Şaşırtıcı derecede temiz ve diri duruyor. Hayırlı uğurlu olsun çok begendim aramıza hoşgeldiniz. Siz rahatsanız sorun yok ancak gidon biraz yukarıda duruyor az daha aşağı alınıp zemine paralel hale gelirse daha ergonomik olur diye düşünüyorum.

Bu da benden olsun. Geçen hafta ruble zincir temizliği yaparken;
56196 dosyayı görüntüle

@Onur YCL
Aman diyeyim o ortamda metal talaşları lastiğe saplanmasın :)

@Onur YCL Teşekkür ederim.Dediğin gibi değişikliği yapmıştım.Bu önce ki hali idi.Bisiklet gerçekten çok temiz.Sadece ön maşa sağ kenarda biraz çizikler var.İlk kilitli pedal denemesinde olmuş :) malum herkesin başına geliyor. Satan arkadaşımız daha güzel bir ortamda fotoğraf çekseymiş çok daha hızlı satılırdı ve bana kalmazdı.Kısmet banaymış ;)

@uguryilmaz144 Benim servisin garanti anlayışı lastikleri de kapsıyor uğur :) geçenlerde bir arkadaş lastiği parlatmak maksadıyla le cola ile silmiş (şaka değil gerçek) ve bir müddet kullandiktan sonra çatlama oluşmuş. Bunun üzerine bizim Ertan usta sağolsun rapor tutup salcanoya gönderdi. 3 gün içinde yeni bir çift continental lastik gönderdiler. hayır ortadaki iyiniyet mi saflık mı anlamadım

Geri