Scudo Sports

Salcano XRS 030 Apex ve XRS 030 Tiagra farkı

@koraycan

Net olarak soyleyeyim efendim evet var :) ayrica kaynagim da cok saglam.bizzat 1 sene keyifle kullandim ve cok memnundum tavsiye ederim.disli oranlari da gozunuzu korkutmasin.bi sure sonra alisiyorsunuz fakat egim coksa biraz zorlayabiliyor :)

Scudo
bence insanın içinde güzel duygular uyandıran bir bisiklet tamam daha çok çok iyilerine nasip etsin Allah binmeyi herkez ister ama buda yeter allaha şükür maviye başka bir hayranlığım var :) 2 sene önce salcano astro 240 srv almıştım sram modeli gayet memnunum bana shimanodan daha yakın geliyor nedense en baştan beri tercihen tabi .. Teşekkürler ..

@koraycan

Kırmızı-beyaz renk modeli kadar olmasa bile bulunuyor hocam.
@fatihaydın

53/39 dişliye alışmak sorun değil. Tek sıkıntım uzun rampalarda zorlaması. Bu yüzden 3'lü aynakol modelleri de göz önünde bulunduruyorum.
@koraycan
Gönül ister ki üst seviye pinarello alayım. Veya Cannondale TT serisi. (Gerçi ülkemizdeki yol koşullarına bakılırsa TT serisi pek uygun değil)

Xrs30'un kadro ağırlığını bilen varmı ve Salcano kadroları tayvandanmı alıyordu...

@iskender şerit evet tayvan. ağırlığını bilmiyorum. aslında forumda hangi kadro üreticisi olduğunu yazmışlardı bir ara. arayıp bulmak lazım.
sanırım buldum (link)

Geri