ahmetkya
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 130
- İsim
- Ahmet Kaya
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar öncelikle aynı konudan birkaç tane olduğunu gördüm fakat istediğim cevapları bulamadım.Daha önce kısa bir süre(3 ay kadar)yol bisikleti kullanmışlığım oldu ama nasıl düşündüysem onu satıp MTB aldım.Genelde herkes MTB'den Yol'a geçer ilk olabilirim Sonuç olarak %99 asfaltta süren biri olarak geri yol bisikletine dönme kararı aldım.
Listemde 2 bisiklet var.Parça olarak incelersek alüminyum kadro,karbon maşa,tiagra set gidon sele borusu vs. olarak da yakın parçalar.Carraro daha çok içime sindi fakat Salcano'nun jant ve lastikleri çok fark yaratacaksa onu da alabilirim.Son olarak Carraro'yu pazarlıkla 1900 Tl'ye Salcano'yu pazarlıksız 2000 Tl'ye alabiliyorum.Bu bisikletlerden kullanan varsa özellikle 2015 xrs 030'un fotolarını bekliyorum
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Listemde 2 bisiklet var.Parça olarak incelersek alüminyum kadro,karbon maşa,tiagra set gidon sele borusu vs. olarak da yakın parçalar.Carraro daha çok içime sindi fakat Salcano'nun jant ve lastikleri çok fark yaratacaksa onu da alabilirim.Son olarak Carraro'yu pazarlıkla 1900 Tl'ye Salcano'yu pazarlıksız 2000 Tl'ye alabiliyorum.Bu bisikletlerden kullanan varsa özellikle 2015 xrs 030'un fotolarını bekliyorum
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler