Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@lcatal kadans ve nabiz saati biraz daha ileri yas icin gerekli olabilir. Mesela kadansi belli bir devitde tutmak ilerleyen zamanlarda diz problemlerinin onune gecer. Dikkat ederim dersenizde bunu basaramazsiniz. Heves ve basarma istegi dizlerde cok yuk bindirebilir. Ayni sekilde kalp sagligi icinde saat kullanilabilir.

Scudo
@jeseskane
Hocam sıfırı 1050tl hic değmez. Eger jant seti gidon gibi önemli yukseltmeler yapmadiysa bence almayin. Sizinkinin sifiri ne kadar ve kac senelik

20150924_120124.jpg 20150924_120132.jpg 20150924_120226.jpg 20150924_120157.jpg 20150924_120140.jpg @lealtad gece gece çekememistim. sabah ekleyiverdim. aldigim parcalardan performansı en çok etkileyen jantlar oldu. spd pedalida es gecmemek lazım.

@oktayakgoz
Bir süre kullandım nabız saatini. Ancak zamanla takmak çıkarmak zor gelmeye başladı. Hatta bir ara en fazla kaça çıkarım diye zorladım. 170 nabızı aştığım oldu.

@lcatal gidon replika sanırım. Zita söylediğin fiyata replice olur ancak. Peki performansı nasıl? Ne denli zorladın, kırılma çatlama vs. oldu m? Ve ağırlığı nedir?

Bu arada yaş 39:)

@lealtad
Replika. orjinalleri 500 dolar civari. iki arkadaş aldık çinden. Ben vidasını sıkarken fazla zorlamadım. üzerinde 5nm torktan fazla sıkmayın uyarısı vardı. arkadaş kendisinin kini fazla sıktı biraz kök te çatlama oldu. ben aldığımdan beri çok memnunum. başka bir arkadaş tavsiye etmişti. kendisi 110kg. ben kıramadıysam sen hiç kıramazsın demişti. kırılacak gibi durmuyor. gayet saglam ve havalı. sürüş kalitesini baya etkiledi. rüzgarı yarmak için kanat gibi tasarlanmış. ayrica 700gr hafifletti bisikleti. tavsiye ederim. parasının hakkını veriyor kesinlikle. tek sorunum sora kollarin arkasın daki dandik kelepce biraz zor oturuyor. özelikle yukarı doğru gelirken çok zorluyor. ancak herhangi bir sorun yaşamadım. Allah nazardan saklasın.

Görseniz dokunsanız, kısa bir süre kullansanız kesinlikle aklınız kalır ve almak istersiniz. bize öyle oldu. dağ bisikleti gibi çok sarsıntılı bölgelerde kullanmazsanız hoplayıp zıplamazsanız düz asfalt yolda kırılacak gibi durmuyor. siprintlerde yapılan yüklenmeye karşı dayanıklı. en azından bana öyle geliyor. bu arada 76kg mım. artısı çok.

ağırlığını ölçmedim ama sitesinde 300gr civarı bir rakam yazıyordu.

(link)
Bu sitede 420mm olanı 330gr şeklinde bir bilgi yer alıyor. Siteyi inceleyin daha ucuzları da var. 21 günde elime ulaştı.

Arkadaşlar dün gece cannodale markasının modellerini inceledim. sora veya claris setli aksum one jantlı alüminyum modelleri 4000TL ve üzeri bir fiyatla satılıyor. bu rakamları görünce 1700TL ye mal olan benim bisiklet gözüme hoş görünmeye başladı.

1 ay once aldigim xrs040 2015 model bisikletimi satmak zorundayim 300 km yol yaptim tertemiz. İlk bakimini yaptirip verecegim isteyen olursa ulassin

lcatal xrs 40 almadım hakkında yazılan olumsuzlukları okuyunca.Decathlon dan triban 520 aldım 1749 tl ye , çok memnunum.

@oktayakgoz
Evet komponent leri tek tek almaya kalkarsanız bu bisiklet bu paraya nasıl geliyor yahu ? Dersiniz. Ama seri üretimde fiyatlar farklıdır eminim. Onun için diyorum hep daha iyi jant göbekleri ve qr mandal ve daha iyi geometrili bir gidonun maliyeti salcanoya çok tutmaz diye. Arada hep birilerinin kar marjı fiyata eklenir.

arkadaşlar ikinci elde bir abimiz rs10 set satıyor fiyat 300 lira. kullanan var mıydı? performansı hakkında yorumu olan?

@oktayakgoz

bu sanırım peşinde 350 gibi

@GoMMeS İyi güzel janttır. Fiyat olarak ikinci eli 250 civarı olması gerekiyor. 300 ikinci ele verene kadar sıfır almak daha mantıklı..

• Beğen
Tepkiler: nejnej
@lealtad
anladığım kadarıyla satıcı direk sıfır bisikletten çıkan seti satıyor. kullanılmamış.

@GoMMeS ona bişey diyemem. Ben yeni aldığım bisiklette ki 200-300 km kullanılmış rs10 seti 250'ye satmıştım lakin sıfır kadar temizdi. Sonrada aksium race seti 260 liraya almıştım. Kısaca ikinci el olayı uygun olmadıktan sonra sıfır kutusunda garantili almak en iyisi..

• Beğen
Tepkiler: amoush00
haklısın galiba. bir cazibesi olmalı fiyatın

2015 040 ın maşasının ağırlığını ölçen oldu mu??

@amoush00 abi sende mi agirliklardan kurtulmaya basladin.

Mtb ayakkabi kullaniyorsun bildigim kadariyla yolda giderken cikma yapiyormu. Kaliplari nasil onlarin numarayi neye gore bakmak gerek.

Geri