Kuzey Ege
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 10.065
- İsim
- Murat Gökhan
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Gectigimiz ay 1100 liraya bir 040 aldim. Bisiklet 11 kg uzeri bir agirliktaydi.
Sele rahatsizdi, bir selle italia buldum ucuza, taktim.
Gidon ve gidon bogazi adeta demirdi, bir arkadasimdan cannondale kompozit bir gidon aldim, bir de triban gidon bogazi taktim
Orijinal (agir) jantlarini 150ye satip 180 tlye bir alexrims r450 jant seti aldim.
Gidon bandi oldukca yipranmisti, fizik gidon bogazi aldim.
Pabuclar kotuydu, baradine yol pabuclari aldim.
Bisiklet son derece guzel bir yol bisikletine donustu. Aldigimda arkadas yeni bir cift pro3 lastik almis, lastik degisimine ihtiyac kalmadi.
Bisiklet su anda 9.50 kg ve ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyor. Yaptigim toplam masraf da şöyle;
Baradine pabuclar 50 tl
Gidon bandi 60 tl
Jant seti(alim satim arasindaki fark) 50 tl
Gidon 100 tl (daha parasini odemedim)
Gidon bogazi, sagolsun hediye
1360 tl'ye 9.50 kg agirliginda pro3 lastikli, fizik gidon bantli, sora setli, selle italia seleli bir yol bisikletim oldu. Bu arada salcano kadroyu da begendigimi soyleyebilirim.
Saygilar, selamlar..
Sele rahatsizdi, bir selle italia buldum ucuza, taktim.
Gidon ve gidon bogazi adeta demirdi, bir arkadasimdan cannondale kompozit bir gidon aldim, bir de triban gidon bogazi taktim
Orijinal (agir) jantlarini 150ye satip 180 tlye bir alexrims r450 jant seti aldim.
Gidon bandi oldukca yipranmisti, fizik gidon bogazi aldim.
Pabuclar kotuydu, baradine yol pabuclari aldim.
Bisiklet son derece guzel bir yol bisikletine donustu. Aldigimda arkadas yeni bir cift pro3 lastik almis, lastik degisimine ihtiyac kalmadi.
Bisiklet su anda 9.50 kg ve ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyor. Yaptigim toplam masraf da şöyle;
Baradine pabuclar 50 tl
Gidon bandi 60 tl
Jant seti(alim satim arasindaki fark) 50 tl
Gidon 100 tl (daha parasini odemedim)
Gidon bogazi, sagolsun hediye
1360 tl'ye 9.50 kg agirliginda pro3 lastikli, fizik gidon bantli, sora setli, selle italia seleli bir yol bisikletim oldu. Bu arada salcano kadroyu da begendigimi soyleyebilirim.
Saygilar, selamlar..