Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@oguzhan39
yuapar tabi...bizim yaptığımız masrafları yapmazsınız..
ama bisklette bir şeyler değiştirmek de çok zevkliymiş be..
ben bundan sonra ne alırsam alt seviyesni alıp kendim yğükseltmeye çalışacağım :D :D :D

bu arada 030tiagra değil de apex çok tutulmuştu. sram komponentler genelde shimanodan hafif olduğu için aralarında hem fiyat farkı hem ağırlık farkı vardı. Yanlış hatırlamıyrsam apex 8200gr iken tiagra 8,9 falandı...bir de o zaman mavic aksium setliydiler.Hatta bu forumda bir arkadaş almaya gitmişti saygıdeğer salcanocular aksium yerine ksyrium jant seti koymuşlar. arkadaşın komple bisikleti aldığı fiyat üstündeki jant setinin perakende fiyatı kadardı. sonra salcano uyandı 030a mavic koymayı bıraktı R500 R501 falan koymaya başladı..

Scudo
Arkadaşlar ben iç lastik değişimini yaptım fakat sanki iç lastik bisiklete büyük geldi. sibopun olduğu yerde geriye dogru bir cıkıntı olustu. yanlıs iç lastiği mi satın aldım yoksa yapım aşamasında mı bir sıkıntı var acaba? aldığım iç lastik decathlondan 700x18-25 presta mode 48mmlik btwin iç lastiği.

Bugün bi 040'ı daha azat ettik. Artık bi tane 040'ında hafif ve güzel bi gidon ve boğazı var:)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@x-rayted
demek benden önce davranan siz oldunuz :)
sizin aldığınız gün facebooktan mesaj atmıştım sertaça, görmemiş. ertesi gün aradım satıldı kardeşim dedi.
bana nasip değilmiş demekk

Gidonu neye gore seciyorsunuz

@lealtad

Nereden aldiniz bende begendim bunu. Cok tatli olmus

Bak kırık not vereceğim takip etmiyorsunuz konuyu hep gezme tozma :D :D

Forumun ikinci eline bakın FSA fidon ve boğaz ilanlarınıgörün. Oradan aldılar işte ;)
Birine 140 birine 110 isteniyordu totalde 50 TL indirim aklmışlar. İkinci el için çok değil mi yav..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
FSA wing pro compact aluminyum gidon ve FSA OS-99 aluminyum gidon boğazı @StratoMaster

Biraz pahalı gibi oldu ama açıkçası uğraşmak istemedim pek ürün güzel diye aldım hemen 040 ın kendi gidonu ile kullanmak işkence resmen x-rayted

Abi gidon bu kadar fark ediyor mu yaa ? Valla ben güzel guzel kullanıyorum orjinal gidonuyla

@StratoMaster hem kullanış hem de ağırlık olarak oldukça fazla fark ediyor. Eski gidon 2.5 kat daha ağırdı. Bildiğin düz demir yani. Market bisikletine gidon takar gibi takmışlar

@lealtad valla ağırlığını çok dert edeceğimi sanmıyorum sonuçta profesyonel değilim. Lakin o anlattığıniz sürüş rahatlığını acayip merak ediyorum

@StratoMaster mümkünse değişen biri varsa çevrende söküleni ve yenisini al eline aynı anda prof olmasan bile dert edeceğin bi ağırlık;)

Geri