Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@amoush00
Aynen öyle. Alır almaz ilk işim sargıyı söküp gidon ve kol ayarını yapmak oldu. Hem.geometri hem kozmetik fark ediyor çok fazla

Scudo
Teşekkürler arkadaşlar bakalım salcano 040 sipariş verdim denemeden görücez:)

@serkan akta Serkan bey.. Herşey bir tecrübe. Demekki mazgallara dikkat. Antreman amaçlı aynı güzergah kullanılırsa bu mazgala düşmek minimize edilebilir. Ben daha trafiğe çıkacak kadar kendime güveniyorum. Biraz kondisyon edindiğimde Turlara gitmeyi düşünüyorum. Ama mtb ile. Belki lastik değiştirebilirim. 41 yaşında bir delikanlıyım. :))

@serkan akta güvenmiyorum olacaktı o. Otomatik düzeltmenin azizliğine uğramışım.

@amoush00 bende pek genç sayılmam yaşındayım 38 yaşındayım ve kafa dengi insanlar ile turlara gitmek istiyorum bisikletimi bu tarz sürüşler için hazırlamaya çalışıyorum başlangıçta bende de biraz pişmanlık olmuştu 29 er lastikten sonra 700*23 lastik ama yaşadığım bazı deneyimlerle aslında bu kadar da kötü olmadığını hatta bisikletteki akıcılığı ve daha az zahmetle daha fazla yol kat edebildiğimi görünce daha bir hayranlık oluştu bende

arkadaşlar bizim arka jantlar biliyorsunuz ki somunlu. Ben decathlondan mandal aldim ama henüz takmayi denemedim. Deneyen var mi mandal takilabiliyor mu?

@mergin
takan varsa bende değiştireceğim.
15lik anahtar taşınmaz çünkü çantada

@mergin
Takılacagını sanmıyorum. Jant göbeği izin vermeyecektir.

2014 salcano kullanıcıları lastiğe kaç psi hava basıyorsunuz? Forumda 100-120 psi yol için ideal deniyor ama 80 psi'dan fazlasına dayanmaz bu lastik dediler en son hava bastırdığım yerde.

Bisikleti dun gordum 1400 liraya veririm dedi bisikletci aslinda xrs 030 daha iyi ama bence gorus olarak cok hoş Ve f/p urun..Jantlar direk degismesi gerek arka jant birde somunlu.Sistem iyi bana yeter :) Vites kollarida 105 gibi hoşuma gitti..Başkada sorun goremedim ayrica buna biraz kalin lastik takip arkayada bagaj uydurabilir miyiz ustatlardan yardim bekliyorum.

Vites, fren ayarlarını yaptım. El değmiş n gidonu az aşağı indirdim. Nasıl olmuş? Birde ön vitesde bğyğk dişliden küçüğe geçirirken zorlanma yaşıyormusunuz? Tel sanki bir yere takılıyor gibi tak tuk diye vites küçültüyor 20150519_230744.jpg 20150519_230759.jpg

Arkadaşlar, cumartesi günü 2015 modelini arıyoruz.Dikkat etmeminz gereken, şurası kötü dediğiniz bir şey var mı bu bisikletin 2015 modelinde?

@mergin Hocam Bu konuda decathlondan alınan o mandallı pimin yetersiz olacağını sanıyorum. Zira Benim makinaya ilk ayarlarını yapan usta da bu konuda beni uyardı ve göbekle birlikte almamı tavsiye etti. (link) buradan da almamı önerdi.. Bana öyle geliyor ki biz sora ya para verdik.. :)

@amoush00 keşke baştan bilsem mandal almazdım. 1,5 tl ye 14 15 anahtar satıyorlar nalburda. artık onu alacağım mecburen.

image.jpg image.jpg image.jpg Ben de gidon sargisini yenileyip, vites kollarinin pozisyonunu yeniden ayarladim. Henuz duruse cikmadim ama goruntusu cok guzel oldu:harika: kollarin pozisyonunu ayarlamayi herkese tavsiye ediyorum.

@VeyselKobal Bu fotoğrafta çok daha net. Gidonu ve gidonboğazı öne doğru çok uzun kalıyor bence. O yüzden bundan sonra yapacağım ilk iş 5cm'lik bir gidon boğazı ve Gidon almak olacak.

2 ay sonra bisikletini uygun fiyattan satmak isteyen olursa buradayım :)

@Antecurs O şikayet bende gidon kollarından dolayı vardı diye düşünüyorum,çünkü tuttuğum kısım düz değil aşağı doğru kalıyordu. İlk sürüşten sonra izlenimlerimi paylaşırım tekrar.

@Uptown Cyclist bence beyaz alın:) Onun dışında eleştirilebilecek şeyler çıkar ama fiyatına göre alternatifi yok bence. Hayırlı olsun şimdiden:harika:

Geri