Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@oktayakgoz yani dediklerinize bakılırsa ya kadro boyu hatalı dediğim gibi belki 54 yada sizde bi yanlışlık var seleyi yükseltip deneyin derim

Scudo
Ben bisikleti bacaklarımin arasına alınca ayaklarımı tam yere basınca boşluk kalmıyor. Sizde de ayni mi

@engin1
Kardeşim benim boyum 186 kilom şu anda 90 bisikleti aldığımda 94 kilodaydım hiç bir sorun teşkil etmez bisiklet taş gibi korkun Olmasın 57 kadro senin içinde ideal.yalnız jantlar,gidon ve sele biraz sıkıntılı, iyi bir performance bekliyorsan bunları değişmen Lazım ben bu saydıklarımı değiştim 10 numara oldu daha severek biniyorum sürdükçe süresim geliyor inanılmaz bir mutluluk.

Selam arkadaşlar alalı 2 hafta oldu siyah kırmızı 54 kadro aldım gidon,boğaz,matara,sayaç alacağım fakat daha çok yeniyim o yüzden tavsiye verebilir misiniz? Birde bu sargıyı nasıl değişebiliriz.

@Asmeransa gidon ve boğazı merlin den sipariş edebilirsiniz ben öyle yaptım deda gidonlar gayet hoş duruyor.matara,sayaç ise çevrenizde dechatlon varsa oradan alın derim fiyatlar gayet iyi.gidon sargısı değişimi youtubede var.

@Asmeransa ben siparişi vereli 3 gün oldu hala gelmedi ama 5-10 gün arasında geldiği söyleniyor

@ziyaozan
Peki önerebileceğin bir gidon ve boğaz varmı dediğim gibi çok yabancıyım bu konulara :(

@oktayakgoz @ziyaozan bence kadro boyunu falan bi araştır. Verdiğin ölçülere 51 oluyor çünkü.

@Asmeransa gidonu ve boğazı ikinci el de bulabilirsin uygun olur. Onun dışında yurtdışı sitelerden alabilirsin. Matara ve kafes içinde Decathlon ve internet sitelerini dene. Ayrıca tur mataralarını uygun fiyata satanlar da var..

@Isabado
Hocam 78 cm bacak boyuyla 53.82 çıkıyor ben bu oranla 54 alırım ve kimi şehir efsaneleri göre yok küçük kadro daha iyi falan filan hikaye fakat dostunuz falan varsa 54 kadro yol bisikleti bi tadına bakın demeliyim açıkçası 51 denediniz mi?

@Asmeransa neye göre ölçüldüğünü tam hatırlamıyorum ama benim boyum 170 51 kadro var 42cm gidon 60mm gidon boğazı aldım,ne demek sorun tabi önceki mesajlara bakarsanız aynı soruları bende sordum :D

@ziyaozan
42cm stokta yokmuş o halde gidon 44 ve tavsiye ettiğiniz gidon boğazını yarın sipariş geçmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
@bohemabi ufak kadro rüzgar ve kontrol olarak daha iyidir. Sadece aşırı ufak ise dizler vurur ve sağlık sorunlarına sebep olur. Bu ufaklık aşırı olamaz. Kabaca bi örnekle dar tişört giymek gibi. Bazen bazı kalıplar dar gelir ama genede üzerine olur. Onun gibi düşün..

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
@lealtad
Dar gelen ürün rahat vermez kendi cümlelerinizde ele veriyorsunuz açıkçası bunu.

arkadaşlar biraz sorularla boğmuş gibi oluyorum kusra bakmayın sipariş yakın olduğu aklıma pek çok soru işareti takıldı. Bu gidonların uzunluğundaki belirleyici etmen ne tam olarak? 38 den 44 cm e kadar var. ben de merlincycles dan deda marka olan gidonu sipariş vermeyi dusunuyorum ama gidon uzunluğu ve gidon boğazı alımında neler önemlidir uzunlukları neye göre belirleyeceğiz yardımcı olursanız sevinirim:))
@bohemabi dostum 54 denedim fakat 51 deneme fırsatım olmadı yarın gidip onu da deneyeceğim sanırım hangisinden daha tatmin olursam onu alacağım. 54 aslında boy olarak güzel ayakta iken 4-5 parmaklık bir mesafe kalıyor iç bacak bitimi ile. fakat ben bu zamana kadar normal boyuma göre ufak kadrolu bisiklet sürdüm. ondan pek rahat gelmedi açıkçası.

@Isabado
Hocam 3-4 parmak diyorsunuz açıkçası 54 almalısınız şahsi görüşüm tabi.

Geri