Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Beyler sele açısı nasıl ayarlanir. İleri geri kaydırarak mi ama o zaman pozisyon değişmiş olmaz mi ? yoksa başka bir vida ayari falan var mi.
On biraz kalkik oldu da
IMAG0134.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
@x-rayted selenin sele borusuna bağlandığı noktanın yakından fotoğrafını koysana bir.. Genel anlamda bir bozukluk yok gibi gözüküyor..

@amoush00
anca akşama. şimdi işteyim akşam zaten lastik değişimine gireceğim :D Bakalım becerebilecek miyim.

@x-rayted
@x-rayted
BECERİRSİN.. ben de geçen iç lastik değiştirdim.. levyen pompan varsa sıkıntı yok.. youtube da videolar püf noktalarını gösteriyor.. :harika:

IMG_20150618_123658.jpg Pedali wellgonun hafif bi pedalıyla degistirdim.
Seleyi sportourer marka bisikletin rengiyle uyumlu yesil siyah seleyle degistirdim.
Pro ve xlc marka gidon buldum 50 ve 85 liraya.
Onlari daha sonra degistiricem.
Prowell marka kaskimi sattim, onu da limar marka kaskla degistirdim. Bugun yarin sj4000 gelecek,kaska monte edecegim onu.
Az once de jant stickerlarini söktüm.
Plastidip ile jant tellerini siyaha kaplicam.
Kara şimsek yapicam insallah oğlumu

Bugün üşenmedim gidon ile gidon bogazını tarttım.Gidon tam tamına 1 kg çıktı.Demirden dökmüşler resmen gidon sipariş vermeye karar verdim bende...
Fakat gidon boğazı beni şaşırttı,elime aldım tüy gibi geldi ölçtüm 200 gr seviyesinde çıktı.Yani sadece orta seviye bi gidon alarak 700 gr bi hafiflemeye ulaşılabilir :)

• Beğen
Tepkiler: erekarteks
@ajajya yok yaw bir yanlış olmasın.. ben gidon değiştirirken çıkan gidonla eski gidonu elime aldım aralarında taş çatlasa 50 ila 100 gr arası bir fark vardı. Ama 2015 model benimkisi. Bir de bu sabah kabaca bir tartıyım dedim bisikleti. Kantarın üstüne bir ben çıktım 71 kg geldim bisikletle 82 kg oldum. sele altı çantası ıvır zıvıryla 500 gr felan gelse ( içinde çoklu alet çakısı - 3 levye - bir içlastik yedeği var - bir de kendisi) ondan başka matara tutucular ışıklandırma felan o kadar çekmez taş çatlasa 200 - 300 gr. 2015 model xrs 040 r500 jant ve aerozine gidon ile 10,3 10.2 kg a felan gelen bir ağırlıkta oluyor 54 kadroda.. ha bir de pedalsız ağırlık herhalde katalogda verilen ağırlık pedallar 500 gr gelir mi bilmem 9,8 kg felan oluyor öyle varsayarsak. herhalde o 9,3 kg daha küçük kadroda.. sizce nasıl doğru bir çıkarım mı, bu benimkisi ? e kendi jantı ile tekrar 10 - 10.5 kg ma çıkar gibi .. yani teorik katalog ağırlığı en küçük kadroda biraz da atmasyon mu?

@amoush00 daha hassas bir tartı lazım bence. Kantar yöntemi sağlıklı değildir sanırım..

@amoush00
Valla ben kendim çıktım 65.3 yazdı.Sonra bisikletle çıktım 10.6 kg lik fark oldu.Bunun 300 gr mataralar,pompa,zil ve ışıklandırma olsa kalır 10.3 pedalla beraber.Sizin jantlar mı ağırlık yapıyor acaba?
Gidon konusu ise ısrarla ölçtüm 5 kg ya kadar ölçen bi hassas tartıda ölçtüm 970 gr çıktı.Güvenemedim kendimle tartıya çıktım bide gidonla çıktım 1 kg fark oluştu.Hata olcağını sanmıyorum ama banada fazla geldi baya.

@ajajya Ben jant değiştirdim üzerindeki jantlardan r500 lere geçtim .. Ama hassas bir kantarla adam akıllı tartmak lazım. Benim ki varsayım.. çıkartım yapmaya çalıştım bir de benim kantarım analog yaylı insan ağırlığı ölçen bir şey hassasiyet o kadar iyi değil herşey kabaca ve yaklaşımlarla dolu..

@amoush00
Aynen ağırlık konusunu bi açıklığa kavuşturmak lazım çünkü sitesinde yazan salcanonun agırlikla alakası yok

@amoush00 Benim takdığım gidon ve boğaz 390 gram idi, söktüğüm ise 998 gram. Tam olarak 600 gram eksildi. Daha sonra tek jant ile de 350 gram eksildi ve akıcılık arttı. 2014'de gidon ve boğaz çok ağır, aerodinamik değil ve şekli çok kötü. Bu üçlüyü bir arada tutturup hatring yapmışlar resmen:)

@lealtad

sele hafif ama sele borusu da çok ağır bana sorarsanız biri tartsa keşke (bende tartı yok kusura bakmayın) .
O yüzden ben değiştirmek istiyorum.

@oktayakgoz @lealtad yanlış hatırlıyomuşum yanlış bilgi vermişim kusurabakmayın şimdi baktım bisikletin üstünde iki bacağımı arasına alınca en fazla 1 parmak falan boşluk kalıyor

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@ziyaozan

Aklımı aldım ya. Aklım kaldı istabulda acaba 51 diye 54 mü gönderdiler. 20 gün hep aklım hep orada kalirdi

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Isabado

Hayirli olsun.. Mukemmel bir secim yapmissin. Bu fiyata alinabilecek mukemmel bir urun. Tek sıkinti gidon.

Geri