Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar vites attıktan sonra zincir takılı kalıyor bazen bir viteste. sebebi ne olabilir? mesela vitesi pedal cevirmeden ard arda 3 defa atıp pedal cevirmeye baslayınca bi 30-40 sn kadar o zincirleri oturtmak için ugrasıyor bisiklet sanki.

Scudo
@x-rayted
daha önceki yazımdada dediğim gibi tam adını bilmiyorum ama jantla iç lastiğin arasında bir bant var onun çok kalitesiz olduğu söylendi bana o varken ilk gün patlamıştı şimdi yaklaşık 3-4 günde 250km yol yaptım değiştirdikden sonra hiç bir sıkıntı yok

@Isabado aktarıcı gerginliği yeterli seviyede değildir. Koldan ve aktarıcı üzerinden kablodaki vidaları irta seviyeye alıp alyan ile teli tamamen söküp biraz daha gerginleştir. Daha sonra aktarıcı kablosunda ki vidadan ince ayarı yap

evet beyler stok lastiklere geri dönmüştüm, bugün 21 km bir antrenman yaptım hız kesme tümseğinden atlama da yaptım, inşaatlı yere de girdim patlamadı hiç.
demek ki ya bu janta 25 lastik olmuyor. ya da conti ultra sport2 çok dandik bir lastik (ama bu yönde daha önce hiç yorum yok) ya da o lastiği takmanın bir püf noktası var ben bilmiyorum. Gerçi bir keresinde de bisikletçi takmıştı yani hadi ben beceremedim o da beceremedi..

Forumdan @Tolga Günsezer 'in Triban 3'ündeki Most gidon boynu ile bütünleşik karbon gidon (boyun 110 mm), XLC Full karbon maşa, RS10 Jant seti ve Michelin Lithion 2 700x25 Lastikleri Almak Üzere Anlaştım. Haftasonu bsikletçiye uğrayıp söktürteceğim stok jant ve lastikleri. O da bana gönderecek elindekileri. Ters bir durum yaşanmazsa ikimize de hayırlı olur umarım.

@whereismywings
Hayırlı olsun..Kırmızı mandalları ve kırmızı tel memelerini de alacak mısınız ? :D :D xrste resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
bana çok --nasıl desem--neyse çirkin gelmişti :(

@x-rayted
:D
Kırmızı fren pabuçlarına aklım gitmedi değil hani. :kedicik:

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@x-rayted FSA jant fena görünmüyor hocam sanki alınabilir..

@oguzhan39 Bu salcanonun liste fiyatları 2014 1050 tl internette öbürü 2015 model olan da 1350 tl ye bulabilirsin.. yani buradaki fiyatlar afaki piyasada gerçek dönen fiyatlar bunlar..

@amoush00 hocam salcanonun sitesini ele alıcak olursak 2014 x040lar 1400tlcik geciyor. Gel gelelim e-ticaret sitelerinde 1050-1100 arası AMA 54 ve 51 kadro var yani 57 kadro hicbirinde bulunmuyor. Sahibindende sanırım 57 kadro buldum 1420 di sanırım oda joker bisiklet mi neydi öyle bir mağazanın ürünü.2015'lere girmiyorum bile :D 57 Kadro arayan biri olarak bin tlye bir hayal diyebilirim

Şöyle bir dipnot ekleyeyim sitede adam yazar 51 54 57 diye ama stok sordugunda yok der.Bir dünya siteye satıcıya mesaj attım aradım bulamadım

• Beğen
@oguzhan39 Salcano nun daha düşük modellerine girmeyin derim. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama dükkandan almayı deneyin.

@amoush00 Kırklareli'de yaşıyorum.Dükkandan almak daha pahalı olduğunu söylüyebilirim bisikletin fiyatının üstüne + kâr koyuyor burası.Esnaf kazıklama odaklı.O yüzden siteleri araştırıyorum en kötü fabrikanın perakende durumu varsa ordan alıcam yinede bu çakallara yedirtmiycem

@oguzhan39
ben n11deki %11 indirim ve 111 maxipuan kampanyalarını birleştirerek 1200 Lira 9 taksit olarak aldım 2015 model 57 kadroyu. gittigidiyor, n11 gibi kombo yakalayabileceğiniz siteleri kovalarsanız daha iyi olur.

yerel bisikletçiler konusunda size katılıyorum. özelliklede ankara, istanbul, izmir gibi büyük şehirlerde yaşamayanlar için pazarlık payı çok düşük, geniş bir satıcı yelpazesi yok. el mahkum bir iki kişi ile muhattap oluyorsunuz. onların fiyatlarına razı olmak zorundasınız.

yanlız dikkat edin şöyle de bir durum var. benim başıma geldi de... bisikleti kurdurmaya gittiğinizde vaaay neden benden almadın, ücretli kurarım falan filan diye yüz göz olma durumu... firmaya şikayet... ve ilçendeki tek yetkili servisin suratına bile bakmaması [emoji1] ....

• Beğen
@oguzhan39
Aslında Ankara'ya yakınsın ama 2014 ü bulmak zor. Ben 2015 i 1400 tl ye 9 taksit almıştım Yıba Çarşısı'ından. Sanırım 2014 stokları eridi. n11 fırsat indirimi de güzelmiş. 1200 tl ye gelmesi. Burda bir arkadaş ikisinin özelliklerini yanyana koymuş yayınlamış. 2015 daha iyi gözüküyor. Ama @lealtad dediği gibi az kullanılmış 2 el bak. Sahibinden.com da. Vs..

• Beğen
@amoush00
Hocam sen Kırıkkale ile Kırklarelini karıştırdın ;) Arkadaş Ankaraya çok çok uzak, istanbula bile bayağı uzak.
Ama Kırklareli istanbul otobüs biletleri ucuzsa bir cumartesi sirkeciye gelinip pazarlığın dibine vurulabilir.

@x-rayted elimde açık bilette var biraz nakiti arttırmaya baslıyorum yarı nakit yarı kredi kart cekicem :D ay sonuna kadar bi siteleri tekrar araştırayım.İstanbula gelip bakarız :D

@oktayakgoz o kadar uzun yol tecrübem yok :D en fazla 60k -70km attık :D

@Ozan Dönmez hocam n11deki tüm xrs040 satıcılarına sordum 2014 model ellerinde hep 51 ve 54 kalmış şans yok bende :D

9-10 bayii aradım hicbirinde yok şu sirkeci bisikletcilerinde bulabilir miyiz 2014 xrs040?

Geri