arkadaşlar, bu bisikleti yerden yere vurduk ama hala fiyatına göre 10numara bisiklet bence(2014 modelinden bahsediyorum). bu bisikletin değişecek 2 önemli parçası var. 1)jantlar 2)sele. jantı 300tl ye sıfır shimano r501 le ve decathlon dan 50tl lik seleyle çözüyoruz zaten. alanların çoğu 850-1000 tl arasında aldığını düşünürsek 1200-1350 tl ye sora setli shimano jantlı daha da bisiklet yok piyasada. gidonun şekli değişik kabul ediyorum ama boyunuza uygun yada bir küçük kadroyu aldıysanız kullanımda bir sıkıntısı yok. sprint atarken kolları dirseklerden büktüğümüz için sıkıntı olmuyo. gidon ve boğaz ağır ama yarışmadığımız için yine bu konuyu kafaya takmaya gerek yok. lastikleri o kadar kötü değil. ben 600km kullandım, arka lastiği conti 4000sII yle değiştirdim, ön lastik üstünde gelen salcano ydu. bu süreçte arka 2 kere(ikisinde de ince inşaat teli battı), ön lastik 1 kere patladı(o da gece sürüşüne çıkmıştım 1 kere, karanlık olduğundan cam kırıklarının üstünden geçmişim. ondan patladı). ayrıca salcano lastiğe 110psi den fazla basmayın, 90-110psi arası yeterli. bu fiyata mal olduktan sonra bu bisikleti senelerce kullanabilirsiniz. diğer yerli markaların claris setli bisikletleri bile xrs040 ın upgrade li fiyatına denk geliyor. üstelik onların daha jant değişimine ihtiyacı var. varın gerisini siz düşünün