selam arkadaşlar. xrs030 un artıları eksilerini yazabilcek uzun süredir stok halini kullanan deneyimli bir arkadaş varmı? varsa görüşlerini yazabilirmi?
@AryelKullanmadım ama üstünde full Ritchey komponetler vardı. Sele borusu ve gidon. Jant seti r500, 10 lu tiagra, ve karbon maşa. Kadro geometrisi aynı xrs 040 la..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Yunus_tahaa ilk defa böyle bir bisklet alacaksan sana tavsiyem düz direksiyonlu şehir bisikelti alman olacak. yol bisikletlerinin kadro yapısı öne doğru eğilmeyi gerektiriyor. yeni başlayanlara eziyet gibi gelir. tamam hızlı gider falan ama konforsuz bi yapısı var. şöyle bir bisiklet al arkana bakma
merhaba herkese, bende de bu bisikletten var, bugün yokuş aşağı hızlıca inerken arka lastiğe biraz büyük bi taş denk geldi. o basınçla iç lastik patladı, lastikte(continental 4000sII) yarıldı. şimdi yeni bir lastik almam lazım. acaba bu bisiklete 700x28 lastik uyar mı?
@Cagatay35Schwalbe zirhli ( Kevlar Guard) lastikleri geçen sene aldim. 5bin km dolmak üzere ve malesef ömrü tükenme noktasında. Çokda ahım şahım bir şey değil. Şahsım adına düşüncem: Lastik için paraya kıyıp Continental grand prix alip en az 10bin km kafam rahat bir biçimde zevkini sürmeliyim. Size önerim yeni başlangıç seviyesindeyseniz Bu lastikler işinizi görecektir.
Xrs040 başlangıç için güzel bir seçim. Kendi stok jantlari ile. Sahibindende 1300tl den R500 jantlari ilede 1500tlden satilmaktalar. Siki bir pazarlikla fabrika çıkışlısı 1100tl'ye gidon+bogazi+r500 jantlari upgrade edulmiside 1300tl'ye rahatlikla alinabilir. Aceleniz yoksa havalar biraz daha soğusun yağmurlar başlasın o fiyatlara satin alabilirsiniz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Cagatay35 İstanbul'da İTÜ kampüsü içinde Salcano bayisi var sıfır XRS 040 için 1630 TL fiyat veriyorlar. İsterseniz önce bir sıfırının fiyatını araştırın.
@Cagatay35 Konunun başından beri xrs 040 hakkında bir görüş edinebileceğiniz bir bayağı bir yazı var.. Onun için bisiklet için görüş bildirmeyeceğim. Olay zırhlı lastikte.. Ağır olurlar. Scwalbe markası da kullanmadım ama çevremde pek te sevilmeyen bir marka. Memnun değil insanlar yani. Ayrıca zırhlı lastik ağır da olur. Lastiklerin kaç km kullanıldığına göre de değer katkısı değişir bisiklete.. @ecelfeli nin de belirttiği gibi conti iyi bir lastik. Grand prix modelini çok kullanan var. Hatta grand prix 2 modeli daha da tutuluyor. Ben de ultra sport modelini kullanıyorum. Hatta bir lastiğim ultra sport 1 arka lastik eskidi o da ultra sport 2. 2 lerin tpı (treats per inch sanırım patlama direncini bildiren bir birim bu. Dansite belirtiyor diye düşünüyorum) değeri daha yüksek. katlanır ve daha hafif. Black chilli compund içeriyor, yol tutuşunu arttırmak için diğer conti modelleri gibi. Yuvarlanma direnci optimal .. antreman lastiği .. ömrü öndeki ultra sport 1 6500 km oldu ve daha da gider.. Arkada şöyle bir sorun yaşadım da değiştirdim : Lastik cam veya sivri bir taş yüzünden ufak bir yarığa sahipti ama kullanıyordum. Bisikletçim, abi bunu değiştir dedi. Gidersin ama bir gün dağ başında yarık bir büyür, dağın başından eve yürüsün deyince, uyarısını dikkatte alıp değiştirdim. Yani uzun lafın kısası conti al daha sonra.. ) yarışmak için grand prix, yada ekonomik olsun gezmek için ultra sport 2.. arlarında yarıyarıya fiyat farkı var bu modellerin. Yol bisikleti dünyasına hoş geldin.. ))
Merhaba arkadaşlar ben de birkac haftadir yol bisikleti arayisindayim. Simdilik XRS 040 Bianchi SLR 400 ve Mosso Cavalier 700 arasinda kaldim butce 1500 civari anlayacaginiz. Aldiktan sonra da cok ugrasmak ozellestirmek istemiyorum direk cikip surebileyim istiyorum. Bunlarin disinda da bu civarda onerdiginiz bisiklet varsa tavsiyelerinizi alabilirim. Sifira daha sicak bakiyorum ancak aldiktan sonra beni ugrastirmayacak bir ikinci el de olabilir, yardiminizi bekliyorum
Herkese merhaba. Şehir bisikleti kullanıcısıyım ama yol bisikletine merakım çok fazla. Bisikletimden gayet memnunum ama merak işte mümkünse cs30’umu satıp bir başlangıç yol bisikleti düşünüyorum. Bütcem yaklaşık 1500₺. Önerebileceğiniz bir marka-model varmı acaba? Üstatlardan yardım bekliyorum.
Merhabalar
Bursadan Cem ben yaşım 30 bende ilk yol bisikleti deneyimi olarak ikinci el bir xrs040 aldım sadece lastikler orjinal değil gerisi orjinal gidişi çok güzel
Boyum 182
54 kadro
Bu bisikletin ağırlığı nedir ? En son üretimi kaç yılında bitti ? Kullanan varmı ? Memnunmusunuz. Bende yeni aldım ama tam özelliklerini bilmiyorum. En son 120 km lik bir türa katıldım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama yine bilgilenmek istiyorum.
9,16 kiloymuş
Ben çok memnunum
Aklımdaki tek şey lastikleri değiştirmek, jantı gidonu freni vitesi göbeği gayet güzel bence
Yine de önerisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum