Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Salcano XRS 040 2017 model alacağım.Sıfır bisiklet, 1750 TL. Herhangi bir tavsiyesi, fikri olan var mı ?

@Abradolf Lincler Başlangıç serisi olarak en iyi bisiklet. Sora sistem , Aliminyum kadro aliminyum gidon. 9,16 kg de ağırlığı var.

• Beğen
Tepkiler: gok2
Arkadaşlar bu bisiklete 700x32 lastik takabilir miyim ? Ve bu bisiklete hidrolik disk fren sistemi takabilir miyim ? Teşekkürler.

@Oğuzhan9 Bu tür bisikletlerde max 700x25 takılmalı. İnce teker daha hızlı gitmenizi sağlar. Ben 700x23 kullanıyorum.

@Gringo1903
Özgür Bisiklet adlı Bursalı bir satıcıdan. Ben kırmızı siyah istiyordum ama elinde sadece sarı siyah kalmış. Son stok adedini de ben aldım. Sorduğuma göre stoklar yenilenecekmiş ama benim aldığım fiyat kampanyalı haliymiş. 2300 TL'den satacağını söyledi.

Arkadaşlar Salcano'nun kendi sitesinde Xrs 044 olarak geçmekte(Sora setli yol bisikleti). Bu bisiklet ile yani burada konuşulan 040 ile benim dediğim 044 aynı bisiklet midir?Yardımcı olacaklara teşekkürler

..

2.el olarak aldık bakalım,Xrs 030 yerine. Ramazan'dan sonra başlayacağım,umarım keyif alırım

Arkadaşlar,bende de 2017 xrs 040 bisiklet var.Bu bisikleti cyclocross yapabilir miyim?Lastiklerini 700/35 yapmayı düşünüyorum.En fazla kaçlık lastik takılabilir? Bilenlerden cevap bekliyorum...

@ahmet1905 evet xrs044 bu seneki modeli 044 olarak değişti model numarası xrs030 larda 035 oldu yeni serilerin nuaraları bu şekilde bisikletler aynı

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Arkadaşlar iki sorum var. bisiklete sorunsuz olarak 28 mm lastik takılabilir mi? Geometri olarak agresif mi :) teşekkürler.

@ikzayro bence kullanabilir gibime geliyor gerekirse biraz uzun bogaz takilabilir

Arkadaslar ucuz yollu pompa tavsiye verebilecek var mi? Bisikletçiye gitmekten sıkıldım. Bu arada bisiklet xrs40. Normal pompalar uymuyor

Emre Doğan Benim bisikletimde şu an 700/28 c lastik takılı.En fazla 28c takılır gibi anladığım kadarıyla. 30c taksan frene ya da arka çatala değecek gibi...

Arkadaşalar selam bir dostuma da yol bisikleti alacağız 1500 tlye 2016 model xrs 040 bulduk yakınımızda. gidon bandı eskimiş ve zinciri çok yağlamış sanırım toz toplamış biraz.

Kadro hesabına göre 53 çıkmakda fakat bu bisiklet 51 kadto boyu. üzerine çıktığında kadroya tam değmiyor 3 4 cm boşluk kalıyor bacakları 81 cm sizce nasıl bir yıl izleyelim ?

bugün salcano müşteri temsilcisini aradım,

xrs 044 ün ağırlığını sordum. 10.24 kg olduğunu söyledi.
XRS044%20SORA-1170x740.jpg

carraro cr race 022 nin ağırlığı 10.60 kg olduğu için ağır gelmişti salcano düşünüyodum ama bu gidişle salcano xrs 035 tiagra/apex alacam. çünkü müşteri temsilcisisi xrs 035 e 8.42 kg dedi.

• Beğen
Tepkiler: ismoz
@oculomotorius

Bu modele Aliexpressten bir karbon maşa + sele borusu alabilirseniz çok rahat 10 altına düşer.

Geri