oculomotorius
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- sukru
- Bisiklet
- Salcano
Acaba istanbul anadolu yakasında bu şekilde bisiklet boyayabilcek ustalar varmıdır ücretli boyatcağım yer.Bir xrs040 ın evrimi....@kare2emre
44364 dosyayı görüntüle 44365 dosyayı görüntüle 44366 dosyayı görüntüle 44367 dosyayı görüntüle 44368 dosyayı görüntüle 44369 dosyayı görüntüle 44370 dosyayı görüntüle 44371 dosyayı görüntüle
son bir dokunuş daha
44372 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar 2017 model resimdeki bisikletin arka jantı 10'lu rubleyi destekliyor mu?
Salcano Xrs 040 2017 model. Sora setli modelin arka jantı. Jant göbeği markasız.
Jant Salcano XPRO RACE 36h diye bir jantmış, özelliklerini bulamadım ama 10 vites ruble 9 vitesten çok az daha ince olmalı, o yüzden de o göbeğe takılabilmeli. Shimano 10 viteslerde her diş 1.6 mm, 9 viteslerde ise 1.78 mm kalınlığındaymış. Aralarında 0.2 mm kadar kalınlık farkı var görünüyor, spacer bile gerekmeden takılabilmeli.
Sorunuzu neden Salcano xrs 040 konusunda soruyorsunuz,bu bisikleti kullananlar kaldırıma çıkmak için özel eğitim mı alıyorlar,yoksa durum bisiklete ait bir özellik mı.Şehir içinde kaldırımlara en sağlıklı şekilde nasıl çıkılabilir? Kaldırıma çarpıp tırmanıyorum. Bu olay akord ayarını bozar değil mi? Dağ bisikleti kullanıyorum.
Konuda akord ayarı ile ilgili bir muhabbet geçmiş de o yüzden sordum belki geri dönüş olur diye.Sorunuzu neden Salcano xrs 040 konusunda soruyorsunuz,bu bisikleti kullananlar kaldırıma çıkmak için özel eğitim mı alıyorlar,yoksa durum bisiklete ait bir özellik mı.
Merhaba xrs 33 arka aktaricinin kısa mı uzun bacak mi bilen varsa yazabilir mi
Fotoları alalım o zaman. Kazasız belasız kullanın.İlk yol yarış bisikletimdi.. 2 sene severek kullandım.. vay be.. bugün yine bir salcano almak nasipmiş.. yalnız daha üst ve şık bir model.. xrs 01 2023.. buradaki llk heyecanımı yaşıyorum şu anda.. o kadar yıl ve kilometreden sonra.. 2014 yılından beridir 55 bin kilometre olmuş..