Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@ismoz

aynen yapılabilir,ort. 1 kg hafifler bisiklet. minimum 300 liralık masraf çıkar ki o da çok yüksek değil :harika:

Scudo
@Emre Doğan
Emre Doğan Zırhlı olmayan lastikler takılabiliyor.Ben meselâ Decathlon'dan Randonneur 700/28c lastik aldım.Bu lastik zırhlı sert kaliteli bir lastik.Ön tarafta sorun yok ama arka tarafa girmedi lastik :(. Frene sürttü.Ama zırhsız 700/28c lastik takılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Emre Doğan
15909760593086337683940670682471.jpg
Bu bisikleti 2020 de daha yeni aldım. 2. el olarak. Yılını bilen var mı? Bir de fiyatı 1500 tl idi. Normalmi bu fiyat? Lastik de habire camlı yollar yüzünden delik deşik oldu. Lastik önerebilir misiniz? Zırhlı gider mi fazla anlamıyorum da :):)
15909760593086337683940670682471.jpg

@Erdemsff Üst boru eğri olansa 2014 sonrası.. düz olansa öncesi.. buradan pek anlaşılmıyor.. Fiyat normal sayılır.. ben 2015 te sanırım 1400 tl ye almıştım.. Gördüğüm kadarıyla gidon boğazını falan değiştirmiş ilk sahibi.. Güle güle kullan..

Arkadaşlar 2017 model resimdeki bisikletin arka jantı 10'lu rubleyi destekliyor mu?

Dosyalar

• images-6.jpeg
    images-6.jpeg
    34,7 KB · Okunma: 36
Sorum günceldir.

Arkadaşlar 2017 model resimdeki bisikletin arka jantı 10'lu rubleyi destekliyor mu?

Bisikletin modeli ne? Jant seti ya da arka göbeğin modeli öğrenilebilirse kaçlı rubleyi desteklediği bulunur.

Salcano Xrs 040 2017 model. Sora setli modelin arka jantı. Jant göbeği markasız.

Salcano Xrs 040 2017 model. Sora setli modelin arka jantı. Jant göbeği markasız.

Jant Salcano XPRO RACE 36h diye bir jantmış, özelliklerini bulamadım ama 10 vites ruble 9 vitesten çok az daha ince olmalı, o yüzden de o göbeğe takılabilmeli. Shimano 10 viteslerde her diş 1.6 mm, 9 viteslerde ise 1.78 mm kalınlığındaymış. Aralarında 0.2 mm kadar kalınlık farkı var görünüyor, spacer bile gerekmeden takılabilmeli.

Teşekkür ederim

Salcano Xrs 040 2017 model bisikletin arka jantı 10'lu rubleyi desteklemektedir. Salcano sitesindeki resimlerden anladığım kadarıyla bu jantı hâlâ kullanmaktadır. Farkı sadece arka jantı bir iki senedir QR ile satıyor. Montaj sonrası görüntüsü ektedir.

Dosyalar

• IMG_20211210_154412.jpg
    IMG_20211210_154412.jpg
    88,6 KB · Okunma: 21
Jant Salcano XPRO RACE 36h diye bir jantmış, özelliklerini bulamadım ama 10 vites ruble 9 vitesten çok az daha ince olmalı, o yüzden de o göbeğe takılabilmeli. Shimano 10 viteslerde her diş 1.6 mm, 9 viteslerde ise 1.78 mm kalınlığındaymış. Aralarında 0.2 mm kadar kalınlık farkı var görünüyor, spacer bile gerekmeden takılabilmeli.

xrs035 kullanan bir tanıdığımda bu jant var ve 10'lu ruble destekliyor.

Şehir içinde kaldırımlara en sağlıklı şekilde nasıl çıkılabilir? Kaldırıma çarpıp tırmanıyorum. Bu olay akord ayarını bozar değil mi? Dağ bisikleti kullanıyorum.

Şehir içinde kaldırımlara en sağlıklı şekilde nasıl çıkılabilir? Kaldırıma çarpıp tırmanıyorum. Bu olay akord ayarını bozar değil mi? Dağ bisikleti kullanıyorum.
Sorunuzu neden Salcano xrs 040 konusunda soruyorsunuz,bu bisikleti kullananlar kaldırıma çıkmak için özel eğitim mı alıyorlar,yoksa durum bisiklete ait bir özellik mı.

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
Sorunuzu neden Salcano xrs 040 konusunda soruyorsunuz,bu bisikleti kullananlar kaldırıma çıkmak için özel eğitim mı alıyorlar,yoksa durum bisiklete ait bir özellik mı.
Konuda akord ayarı ile ilgili bir muhabbet geçmiş de o yüzden sordum belki geri dönüş olur diye.

Merhaba xrs 33 arka aktaricinin kısa mı uzun bacak mi bilen varsa yazabilir mi

Merhaba xrs 33 arka aktaricinin kısa mı uzun bacak mi bilen varsa yazabilir mi

Makara iç plakasının arkasında SS ya da GS yazıyor mu?
unknown.png

SS ise kısa bacak.

İlk yol yarış bisikletimdi.. 2 sene severek kullandım.. vay be.. bugün yine bir salcano almak nasipmiş.. yalnız daha üst ve şık bir model.. xrs 01 2023.. buradaki llk heyecanımı yaşıyorum şu anda.. o kadar yıl ve kilometreden sonra.. 2014 yılından beridir 55 bin kilometre olmuş..

İlk yol yarış bisikletimdi.. 2 sene severek kullandım.. vay be.. bugün yine bir salcano almak nasipmiş.. yalnız daha üst ve şık bir model.. xrs 01 2023.. buradaki llk heyecanımı yaşıyorum şu anda.. o kadar yıl ve kilometreden sonra.. 2014 yılından beridir 55 bin kilometre olmuş..
Fotoları alalım o zaman. Kazasız belasız kullanın.

Geri