Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 vs. Kron RC 2000

Tepki
1
Arkadaşlar 2bisiklet arasında kaldım butçem kısıtlı bi yardım eder misiniz salcano xrs 040mı yoksa kron rc2000 mi ?

Scudo
Merhaba hocam.. Muhtemelen coktan bisiklet almışsınızdır.. Bir kron rc 2000 sahibi olarak 040 derim ben..

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Aynı sorun bende de var :) Ben bunlara ek olarak bir de Bianchi SLR 500 ü ekledim :)

Neden Kron'u tavsiye etmediğinizi merak ettim bende bu bisikletlere ek olarak Bianchi SLR500 arasında kaldım. @nedensiz07

Hocam 040 ta sora set var.. Rc2000 de claris var.. Bu birinci neden.. Ayrica rc 2000 ağırlık olarak biraz fazla.. Yanlış anlaşılmasın ben bemnunum ama yeni alacak birisi için bir seviye üstü daha iyi olur gibi.. Ama Bianchi nin modelleri hakkında çok bilgim yok malesef ;-)

• Beğen
Şimdi baktım da slr 500 e kağıt üzerinde 040 ile benziyorlar.. Ama ben şu an yol bisikleti alacak olsam kesinlikle ikinci el bir scott bakardim ;-)

Rc 2000 in 2015 modelleri belki soradır bilemiyorum ama ben gecen yil aldigimda claris idi :) hani diyeceğim yol bisikleti alirken en önce kadroya onem verin bence.. Hem olabildiğince hafif hemde saglam bişey tercih edin.. Setleri imkan buldukça kendiniz bile yukseltirsiniz.. Ama kadro ağır olursa neyini yukseltirseniz yükseltin çok fazla hafiflemiyor malesef

@nedensiz07 Anladım. Şimdiki modelde Sora varmış :) 3lü arasında kalmak zor bir durum. Ama kron'a yakınım gibi :)

• Beğen
Tepkiler: nedensiz07
Diyorum ya ben bir tesadüf eseri almıştım.. Araştırmadan ve bilgim olmadan.. Hatta rc 1000 almak için gidip sonra 1150 yi veren 1350 yide verir deyip 2000 almıştım.. Memnunum da ;-)

Ben çok araştırıyorum. Bakalım hayırlısıyla bu canavarlardan biri benim olacak! :)

• Beğen
Tepkiler: nedensiz07
Inşallah kardeşim :) ben 2000 km yi devirdim bununla.. Bu yazıda gecirirsem varımı yoğumu satip model yukselticem inşallah :) ama krona yakinsan pişman da olmazsın..

• Beğen
@Silmarilla aynen öyle :) ben bunu aldığımda bir ömür bana yetecek gibiydi.. Hastalık gibi bişey bu bisiklet olayı :)

Salcano'nun 2014 ile 2015 arasında 600TL fiyat farkı var. Buna değecek değişiklik/değişiklikler nedir?

O fark nedir ne değildir malesef bende bilmiyorum..

herkes selamlar

iyi bir bisiklet almak istiyorum ama yol bisikletimi mtb mi karar veremedim. yol bisikleti ile istanbulda çok sorun yaşarmıyım.

ikinci olarak da uzun yol yapmak istiyorum. yazın spor yapmak zor oluyor salonda. bisiklet ile uzun süreli gezmek istiyorum. yol bisikletine daha yatkınım ama şehir bisikletide olabilirmi. sizlerin fikri nedir

Aslında bu soruların tek bir cevabı yok malesef.. Mesela sürekli asfaltta binerim kondisyon yaparım etkinliklere katılırım diyarsan yol bisikleti en güzel tercih hocam.. Ama ben ara sıra araziye de çıkarım heyecan yaşarım diyorsan yol bisikletiyle bunları yapamazsın ki burada devreye MTB giriyor..
Ama şehir içi gezmeler veya uzun turlar planliyorsan şehir bisikleti candır..

Geri