Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs001 dura ace hd

GS1975

Üye
Tepki
33
İsim
Zekeriya
Bisiklet
Specialized
Arkadaslar selamlar. Sizce (link) fiyat/performans olarak dusunursek fikriniz ne olur? Tesekkurler.

Scudo
Mağazadan elden almıcaksanız böyle bir parayı salcanoya vermeyin gidin 10bin tl lik bir model alın specialized cannondale gibi markalardan kalan 4 bin liranızın bir kısmıylada 10 larca çocuk mutlu edebilirsiniz üzerine en iyisinden ekipman ve giysi alabilirsiniz 14 bin tl ye bisiklet bakan birinin fp mi diye sorması bi garip oldu zaten neyse umarım güzel bir karar verirsiniz iyi günler :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bu seviyede bir bisiklet alacaksaniz nasil bir performans arayip, fiyatinin ne oldugunu bilmeniz gerekir diye dusunuyorum. Evet ürün muadillerine nazaran ucuz.

Yalnız benim önerim hd değil de v fren çünkü hd 7.08 kg iken v fren 6.21 yani 1 yıllık asgari ücretten fazla verdiğiniz bisiklet hafif olsun barı 6.21 süper ben olsam vfren alırdım

• Beğen
Tepkiler: GS1975
Forum ortaminda bir urunun f/p sini sordum sadece. F/p bir limiti oldugunu bilmiyordum. Soru aslinda birazda bilinmis markanin ultegra setli bir bisikletimi yada janti bile carbon olan salcano gibi yerli bir marka mi? Fikri olupta paylasan arkadaslarima tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: cagdas81 ve caesar
@Zekeriya1905 dostum Salcano'yu al geç. Hiç düşünme. Bu marka hemen her modelinde muadillerine göre daha kaliteli parçalar kullanır ve fiyatı hemen her zamanda daha uygundur. Bir bisikletin kadrosunda Trek, Specialized, Cannondale, Dogma, Scott vs. yazıyor diye donanımdan feragat etmeye gerek yok diye düşünüyorum. @nbacıshaquılle 'nin de belirttiği gibi v fren almak daha iyi olur. Arada ciddi bir ağırlık farkı var;) Şimdiden seçimin hayırlı olsun.

bence disk fren yerine v fren tercih ediniz malum havalar sıcak diskler çok ısınacaktır, olası kaza durumlarında sizin zararınıza etkisi de olabilir ve ağırlık olarak 1kg'ye yakın etkisi var diye biliyorum. Salcano düşünüyor iseniz XRS001 RED modelini öneririm Sram RED ve frenlerden dolayı

• Beğen
yarışlara katılmayı düşünüyor musunuz yoksa hobi amaçlı mı kullanacaksınız?

@???? bence 14 bin gibi bir rakam salcanoya harcanmaz cervelo gibi cannondale s-works gibi çok daha üstün markaların bu fiyata müthiş bisikletleri var tabi bu benim düşüncem ayrıca salcanonun internet sitesinde ve bu bisikletin linkindede parçalar fabrika tarafından farklı gönderilebilir diye bi yazı var (bu manada) nasıl bir amaçla yazılmış bilemem ama bi huzursuzluk katıyo insana

• Beğen
Tepkiler: Emre Asilar
@Ulaş Çavuşoğlu son mesajında gayet haklısın.bende Assos 20 slx var.sitesinde gorunen fren rotorundan farklı bir model geldi.yani sitede model üstünde görünenden farklı bir parça geliyor.insan duzeltir be

14.000 tl verirsem üzerinde salcano yazan birşey almazdım
Bu bisikleti kazara bir salcano servisine götürsem orada yaşayacağım dialoglardan 3 bölüm sinema filmi çıkar
:)

Yakında şöle bir konuda çıkar formda salcano xrs 001 dura ace hd kullananlar klubü:)

Xrs 001 ile yanaştın salcano servisine
Dükkan sahibi : Saraçhane alt geçittenmş aldın bisikleti
Bisikletli : ne saraçhanesi hocam.
Dükkan sahibi: o zaman kesin eminönünden aldın doğu bankın ordan dimi. Orda yurt bisiklet var ucuza satıyormuş kaça aldın, bak bizde carraroda var yardımcı olurduk.
Bisikletli 14.000 tl
Dükkan sehibi : ERROR:)

• Beğen
Hocam eğer cidden almayı düşünüyorsanız
Kesinlikle disk fren almayın
Diğer markalara da göz gezdirin.
Ayrca ben bu fiyata bisiklet alacak olsam salcano aklıma bile gelmezdi

• Beğen
@Ulaş Çavuşoğlu S-works giriş modeli diye bir şey yoktur.S-works Specialized'de en üst seviyedir.Yani en tepeye çıktığın zaman Specialized yerine S-works yazısı olur kadroda.En azından Specialized yazısı küçük olarak yer alır sadece.Yol bisikleti konusu olduğu için yol serisinden bahsedeyim.Yanlış hatırlamıyorsam Dura-ace grupsetle başlıyor onun da üstü Dura-ace di2 oluyor S-works yol bisikletlerinde.Yani "giriş" seviyesi bir S-works Dura-ace grupsetli ve 8.000 dolar fiyata sahip.Tabii Venge Vias falan 12.000 dolar gibi bir şey.Bu yol modelleri için geçerli.Dağ modelleri de 8.000 dolar'dan aşağı değil.Kısacası, dediğiniz fiyata bir S-works yok :uzgnm:

@Uptown Cyclist aktif pedal internet sitesinde bi ara görmüştüm yanlış bilgi vermişim özür dilerim ama hala o fiyata salcNo alınmaması taraftarıyım :)

Kesinlikle o kadar para verip salcano almayın ben pişmanım salcano aldığıma :(

Geri