Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs001 dura ace hd

@ahmtayd
Öyle gerçekten :D S-Works kısmı 8.000 dolar'dan başlıyor.Aynı tepkiyi vermiştim ben de görünce

Scudo
ben şimdi bu bisikletten almaya kalksam bulabileceğimi hiç sanmıyorum hangi salcano bayisinde böyle bir bisiklet vardır ki iş olsun diye koymuşlar işte

ben şimdi bu bisikletten almaya kalksam bulabileceğimi hiç sanmıyorum hangi salcano bayisinde böyle bir bisiklet vardır ki iş olsun diye koymuşlar işte

@ahmtayd Ne diyeyim açıkçası fiyatları görünce ben de üzülmüştüm.O kadar üst olduklarını bilmiyordum.Reklamcılık falan filan diye diye fiyatlar iyice tavan.3 tane pro takım kullanınca öyle olması fiyatların biraz da normal gibi aslında :D

Merak ettim baktım S-Works Tarmac SL4 Astana Kadro-Record EPS | 56cm
12060,03 Liraymış
(link)

@Abdllh
2013 model sadece kadro.Specialized sitesinden bakın fiyatlara.

Salcano bayisine 14 000 i nakit versen, adam sna bisikleti sattıktan sonra dükkanı kapatır direk. :koptum: Neye uğradığını şaşırır. Sonra demek iyi para var bu işte der ve daha iyi bir firma ile anlaşır.:D

@Uptown Cyclist dediğim gibi sadece merak edip baktım. 2015 kadrolar dediğiniz gibi 8000 $'dan başlıyorsa % 50'den daha fazla indirim var demektir. İki yıl için o kadar para vermeye değer mi? Bence değmez ama herkesin parası da zevki de kendine. Bence 12000 vermeye de değmez.:)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Abdllh
Şahsen ben de vermem.Tamamen gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten.Sadece arkadaşın bilgisi oldum istedim :D

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
fiyat ve ürün içeriği olarak bakarsanız fiyatı diger fenomen markalar için gayet uygun s-work-trek-canyon gibi markalarda karbon ve ultegra ve ustu grup setli modelleri bu fiyata almanız cok zor. bu fiyata cok araştırırsanız bulunanilir urunde anca tiagra set ve karbon kadro olur (sele borusu gidon hariç) bu sekilde bakarsanız salcano hayet cazip bencede
Burdaki asıl nokta karbon kadro kalitesi salcanonun karbon kalitesi üstte bahsettiğim markaların yanına yaklaşamaz ki bisiklet alırken onemli olan kadro kalitesidir cunku bisiklette belkide değişmeyecek tek parçadır.. o fiyata salcano düşenenler için o fiyata bileşenleri daha düşük ama daha saglam kadro kelitesi olan bi marka tercih etmeleri tavsiyemdir... kadron saglamsa iyisindir diğer bileşenler moderize edilebilir

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
tofaş serçe şaseye 2.0 tdi motor taksan ne fayda :D

SALCANO XRS001 UCI ULTEGRA DISC 4 Tamamen gizli kablolama olması çok hoşuma gitti ve de alacağım yol bisikleti için çok önemli bir kriter benim için. Kablo karmaşasından bıkkınlık geldi artık.
Asıl fiyatı 31.700 lira. Sizce bu bisiklet alınır mı?

(link)

SALCANO XRS001 UCI ULTEGRA DISC 4 Tamamen gizli kablolama olması çok hoşuma gitti ve de alacağım yol bisikleti için çok önemli bir kriter benim için. Kablo karmaşasından bıkkınlık geldi artık.

(link)

5.000 TL cik zam görüyorum.

Satılamayan ürüne zam yapmak neyin mantığı vallahi anlamış değilim. Bu ürünü örnek 25000 e maletmişsin 31000 e belki arkadaş alacaktı 36000 yapınca vazgeçti eeee ne oldu kazandın mı?

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
36 mı olmuş! Yav arkadaş bu bisiklet tam olarak 1 ay önce 28 bin idi sahibindende. Nefes alamıyorum artık yeter ya.
Satılamayan ürüne zam yapmak neyin mantığı vallahi anlamış değilim. Bu ürünü örnek 25000 e maletmişsin 31000 e belki arkadaş alacaktı 36000 yapınca vazgeçti eeee ne oldu kazandın mı?
Salcano yükseltmiş çünkü fiyatı.

36 bin mekanik grup sete para verene kadar üzerine az daha ekler elektronik grup sete sahip bir bisiklet alırdım. Misal şöyle birşey..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
Cube buraya gelene kadar, kuruyla ve vergisiyle 50.000 'e dayanır. Ben Salcano'yu 31.700 liraya alabiliyorum.
36 bin mekanik grup sete para verene kadar üzerine az daha ekler elektronik grup sete sahip bir bisiklet alırdım. Misal şöyle birşey..

(link)

(link)

Salçano bike’lar elden çıkarılmaya kalktığında yabancı markalara göre daha fazla değerkaybediyorlar ya da ben öyle hissediyorum :naslyany: şu an sahisindende bile açıp baktığınızda satılmayı bekleyen 10’dan fazla xrs001 vardır. Unique olanı satmak daha kolaydır. Ne satması kardeşim demeyin, elbet gün gelecek elden çıkarmaya karar vereceksiniz bir sebepten, belki daha iyisini almak için:ssrtcbya: Bu bütçelere alınan bike’lar artık bike değil, resmen yatırıma giriyor ve bence salçano yatırmak için uygun bir marka değil :snzdglsn:
Eğer bu donanımı değil de Tiagralı modeli sorsaydınız düşünmeden alın derdim çünkü temiz ikinci elleri nakit 10.000’e kadar iniyor ve o paraya o bike gerçekten güzel :harika:
Yani anlayacağınız; Lafı yine “salçanoya o parayı vermem”e getirdim :D
Allah muhafaza ileride, sizin hatanız olmayan bir sorun yaşadığınızda salçanonun vereceği cevabı çoğumuz tahmin edebiliyoruzdur: :snzdglsn: “Gullanıcı Hadası”

Eğer salcano alacaksanız 2 el full donanımlı alın derim. Sonuçta satarken salcano muamelesi görecek. O paralara çok üst seviye 1 2 ay kullanılmış bisikletler var.

Geri