Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs060 nasıldır

2. el ilanlara baktım bir kaç ilan ilgimi çekti o zamana sıfır triban bulamazsam ikinci el bakacağım herhalde

Scudo
@Ömer Yüzgeç Merhaba Ömer ;
Bunu daha önceki yazılarımda ele aldım.Forumda bakarsan belki görürsün.Uzak dur 060 dan.Biraz daha üstüne koyup 040 al.Hem mutlu olursun hem kaliteli donanıma sahip bısıkletin olur.XRS 040 (2014) Aldıgında bır gdon ve gıdon bogazı degistirirsin.Uzun ömürlü güzel yol bisikletin olur zevk alır mutlu olursun.SORA SET fiyatına(800) kaliteli aletin olur.060 Seni üzer sakın dikkatli ol arastır.Sorun olursa özelden ulasabılırsın.
İyi Forumlar Dilerim.

@Lenora Nora
2014 040 ne kadar bulurum ? Gidon ve gidon boğazını değiştime sebebini anlamadım. Bu arada 060 dan çoktan soğudum hayatta almam :D

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
@Ömer Yüzgeç Tekrar Merhaba Ömer :)
XRS 040(2014) 1000 TL Sitelerde suan.Forumda "XRS 040 Kullanıcıları" adlı baslıgı tarat bul oku.Sana baya bilgi vericek.XRS 040 F/P ürünü.Alanında en iyilerindeç SET fiyatına bisiklete sahip olursun bi kac kusuk kusuru var gidonu ergonomik degil.Gidon bogazı onları degıstırırsın sıkıntı kalmaz.dedigim konuyu oku sana yol göstericek ;)
İyi Forumlar Dilerim.

@Lenora Nora

O konuyu okuyorum güzel bildiler edindim. Teşekkürler yardımınız için bir parayı toplayayım o zamana göre tekrar bakınırım çünkü benim aslında bütçem 800 900 idi şimdi 1000 lirada bahsediyoruz o zamana triban 3 kalırsa onu alırım veya ikinci el slr500 sora setli bu bisikletler hakkında bilginiz var mı ?

@Ömer Yüzgeç Bu Triban 3 konusu forumdada vardı kıyaslama yapılmıstı.Genel hep xrs 040 secmisti.Benim tercihimde XRS 040 olurdu sahsen.İkinci el isine sıcak bakmıyorum pek ömer...
İyi Forumlar Dilerim.

@Lenora Nora
ikinci el işine bende pek bakmak istemiyorum ama ne yapcan el mahkum bakıyoruz. kıyaslama olarak tabi ki 040 sonuçta üzerinde sora set var tribanda microshit diye bir sistem var ama tribanda yeni başlayan için 3 yaprak ayna kol kullanılmış. Gerçi ben yani başlamadım şu anki bisikletim 20 kilo mtb kondisyonum iyidir de yol bisikletine yeni başlayacağım. Birde triban 900 lira yani arada 100 lira var az gibi görünebilir ama benim bütçem başında 800 liraydı yükseltilmiş hali 900 onu bir daha yükseltmek zor.

Merhaba. Yeni üye olduğumdan mütevellit konu açma hakkım maalesef yokmuş. Konu sahibinden özür dileyerek sizlerden bisiklet tavsiyesi istiyorum. Bisiklet konusunda pek bilgim bulunmuyor fakat bu forumda sabit konularda biraz araştırma yaptım. Bütçem 600-700 lira arası. Asfalt yol, şehir içi, genelde yokuş olmayan fakat gidilen yerlere göre değişkenlik gösterecek, ulaşım amaçlı da kullanabileceğim bir bisiklet bakıyorum. Boyum 1.72 kadro boyu herhalde 18-20 inç iyi gelir. Bacağım gövdeme göre uzun. Kollarım da ayakteyken neredeyse diz kapağıma değiyor. V fren düşünüyorum, profesyonel değilim.

Ayrıca aklımda iki marka var; Salcano ve Bianchi. Tabii ki önemli olan f/p'nin karşılığını almak. Başka markalara da açığım.
N11'den almak istiyorum. Şu sıralar güzel indirimi var yararlanalım.

Bende bişey soracam bn yol/yarış bisikletine bi başlangıc yapmak istiyorum 15 yaşındayım xrs 060ı başlangıç olarak önerir misiniz

Para olarak onların fiyatları hakkında bi bilginiz var mı

Ne kaar fark var

Bu arada yeni üye olduğuö için konu açamıyorum konu sahibinden özür diliyorum

@facehugger o fiyat aralığında size önerebileceğim salcano xrs 070 var çünkü bianchilerin en ucuzu 1.200 civarı salcanonun en ucuzuda xrs070

Teşekkür ederim benim planımda iki yıla falan değiştirmek zaten bunu tecrübe olsun diye alacağım kararım netleşmeye başladı

Bişey daha sorcam 060 ın tekerlerini yenilemelimiyim asfaltta ve çakıl asfaltta sürmeyi düşünüyorum yoksa orjinali iyi midir iç lastik konusunda düşünceniz nedir

Bende bisiklet değiştirmek istiyorum yol bisikleti almak istiyorum Salcano xrs 060 veya mosso cavalier 700 torney almayı düşünüyorum ama hangisini alsam bilmiyorum yakınındaki bisikletçi arkadaşlara soruyorum ama yarısı mosso diyor yarısında Salcano diyor vallaha kafam çok karıştı sizinde bir fikrinizi sormak istedim

@Ahmettlhtoru

Hocam bence bu bisiklet tam size göre, zaten orta düzey veya üst düzey bişey alsan bile boyun uzayacak zaten.

Benim aklıma takılan tek şey xrs 060 çelik maşası var acaba bir sıkıntı olurmu

@Bisiklet sever 93
Hocam zaten başlangıç bisikleti, sorun olmaz. Çelik, alüminyum, karbon bunlara tecrübeyle zamanla illaki geçersin zaten. Yani çelik olunca bir kaybın mı oluyor?
-Hayır.

Geri