Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs060 nasıldır

@Bisiklet sever 93 yurt dişi forumlardaki tartismalarda en konforlu masa celik, ardindan karbon geliyor, en son aluminyum :naslyany:

Tek kayip agirlik. O da fazla onemli degil, bisiklet zaten 10+ kg :snzdglsn:

Scudo
Salcano markasına hiç bulaşma bence. Pişmanım bende Salcano aldığıma.

ÖZELLİKLER

• Tipi: YOL/YARIŞ
  • KADRO : 700C Hafif Alaşım Aluminyum
  • MAŞA : Hi-Ten
  • ARKA VİTES : Shimano ST-A070 / RD-A070 14 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ : 17" - 19" - 21"
  • ORTA GÖBEK : Chin Haur CH46
  • AYNAKOL : 52t/42t çelik krank takımı
  • FREN TAKIMI : Zoom DB820 Mekanik Disk Fren Sistemi
  • VİTES KOLLARI : Shimano ST-A070
  • RUBLE : Shimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t ruble
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ : Shimano FD-TZ30
  • BOĞAZ : Zoom TDS-C41 alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU : Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
  • FURŞ TAKIMI : Chin Haur CH-9280TBW
  • JANT SETİ : Salcano XPRO RACE 32h jant seti
  • TEKER SETİ : Salcano XRS Serisi Lastik
Salcano XRS 060 Disc 28 Jant yol yarış bisikleti asfalt yollarda,şehir içi ve uzun yol kullanımlarına uygun bisiklettir.Orta Profesyonel seviyede shimano A70 2*7=14 vites sistemine sahiptir. Salcano xrs 060 disk fren bisiklet, yeni model fren kollları ile vites kolları beraber kullanıma uygun sisteme sahiptir. Aluminyum kadro yapısıyla hafif, 28 inç jant boyutuyla hızlı ve akıcı bir bisiklettir. Salcano XRS 060 ağırlığı yaklaşık 11 kg dır. Dişli yapısının büyük olması sebebiyle hızlı bir bisiklettir. Double jant sistemiyle kolay kolay akort bozulması ve jant eğrilmesi yapmaz. Lastikleri 23mm genişliğine yaklaşık 1 parmak inceliğindedir.Bu modeli diğer yarış bisikletlerinden farklı kılan frenlerinin disk frenli olmasıdır.

Evet arkadaşlar SALCANO XRS060 DISC kullanıcıları bu yana ;) Bakalım neler yapabileceğiz bu bisikletle :kyfmyrn:salcano-xrs060disc.png

• Beğen
Tepkiler: makifir
@budak şener takılabilecek en geniş lastik ölçüsü nedir acaba ? İyi günlerde kullanın.

@budak şener Cyclocrossa daha çok benziyor bu haliyle. Yol bisikletinde disk fren ilginç.

Mekanik disk fren kullanıldığı için bence pek sağliklı değil sonuçta hidrolik frenin yerini tutmaz ama şöyle bir şey var diğer versiyonu yani v frenden daha iyidir çünkü onlar 40 km ve üstünde hızlarda gidildiğinde çok fena otüyorlar (şahsen yaşadım) ve yağışlı havalarda tutuşu çok fazla düşüyor (nerdeyse 0 ) gelelim şu ağırlık konusuna benim kullandığım versiyonu v frenli versiyonu ve ben gidip onu tarttığımda 11,2 kg çıkmıştı (üzerinde hiç bir şey yoktu ) madem üzerinde kullanılan parçalar aynı ise bu bisiklet 11 kilodan fazla olması gerekir mantıken ve benim düşüncem disk frenli versiyonu gereksiz bence (tabi arazi sürüşü yapmıyorsanız ) yani fazladan ağırlık ben 11, 2 kg ile yokuşu zor çıkıyorsam öbür türlü hiç çıkamam :) ama herşey tercih meselesi

Bisikleti yağmurlar yüzünden henüz deneyemedim. Bisikleti siz tarttırırken 11.2 çıkarken sonuç üzerinde v frende vardı. Sonuçta fren sistemininde bir ağırlığı var set olarak. Aralarında abartılacak bir fren ağırlığı olacağını düşünmüyorum ama fren sisteminden öte önde giden göbeğim kg olarak beni daha fazla düşündürüyor :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar konuyu biraz hortlatacam ama ben kullandığım xrs 60
talip çıktı ve bisiklete 800 TL veririm dedi sizce satmalimiyım yoksa daha yüksek veren çıkarmı eğer bisikleti satarsam b twin almayı düşünüyorum o yüzden bisikleti satarsam yaklaşık 1-2 hafta sonra alırım sizce bu yaptığım mantıklı mı yoksa gerek yok üzerine 3-5 bir şey ekle sana yeter mi diyorsunuz sizin bir fikriniz varmı acaba

@tırıvırı.

Niçin çöp ? Yerli malı diyemi çöp ? Yazında bilgilenelim. Ben NG650 dağ modelini 7 sene tepe tepe kullandım onun için markaya güvendim gittim aldım.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Abilerim öncelikle merhaba ben biriktirdiğim paralarımla xrs 060 almaya karar verdim (2019 model) sizce 2000 tl değer mi

Geri