Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcanocular ne kullanıyor?

yakın zamanda city sport 20 inşallah :)

Scudo
Benimde bugün olacaktı, Bir Salcano NG 750 26 MD ama babam bana Bisiklet alacağına Sony Xperia Z2 telefon aldı, Şimdi İyi mi yaptı kötü mü yaptı anlamadım, 700 Lira vermediği bisiklete, gitti 2 Bin TL Telefon aldı, Çaresizim Valla hi billahi :D

salcano city 60 veya salcano sport 20 kullanan arkadaşlar yorumlarınız 15 günlük bir tur için düşünüyorum

@Gökhan Güleç

Telefonla bütün gün bir yerde oturacaksın ama bisikletle gezip dolaşıp spor yapacaksın, babanın senin iyiliğini düşündüğüne emin misin ? :D

Benim 2013 model Salcano NG650'im var aranıza yeni katıldım herkese meraba yarın atacam resimleri :)

Bende Salcano XRS 300 almak istiyorum.Sizce almalımıyım yani iyi bir bisiklet mi?

1.5 aydır 29 astro kullanıyorum. Ekstra sigma 5.12 saat ve elite 750ml bpa free suluğumuz mevcut. Ön aktarıcı dışında donanım olarak memnunum.

@ONUR YÜCEL 46
Bisikletdaş bir abimi buldum :)
Bulmuşken sorayim. ön dişlilerin orada zincir bir yerlere sürtüyor mu?
Bende oyle bir sorun var da. (29 HD)

@hasan büyükkeleş

Kardeşim dilimin döndüğünce cevaplamaya çalışayım. Zincirim her hangi bir yere sürtmüyor. Bisikletçime iyice ayarlattım. Sadece ön aktarıcım 1den 2ye ya da 2 den 3e geçerken biraz verimsiz çalışıyor. Ancak 3den 2ye ya da 2den 1e inerken her hangi bir sorun yok.

Zincirin büyük ihtimalle aktarıcıya sürtüyodur bunu ayarlatabilirsin

@ONUR YÜCEL 46
Belki kendim de yaparim :) Burdurda bisikletcilerin cogu ilgisiz ve 'tamam hallederiz' gozunde olduklarinda gidesim gelmiyor

Salco inso 30 ama değişen parçalar oldu. Tur içinde modifiye oldu imkanlar el verdiğince ortaya böyle birşey çıktı. :kahve:

(link)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bende NG650 kullananlardanım F16 halt etmiş yanında ama zilim yok :( böhüü

@ONUR YÜCEL 46
Aynen ben de fark ettim mesela sol 2'de sag 3 te ise sol 3e gecmiyor sagi artirip anca gecirtebiliyorum

Geri