Ng 650kulaniyorum yalniz gecirdigim ufak bir kaza nedeniyle bozuk parcalari yukseltiyorum Simdiki hali en yakin zamanda toparlayacagim bana parca onere bilirsiniz bu arada
sıkıntılı parcalar
*rotor 160mm
*ve mecanik merkez kulanmayi dusunuyorum
*maşa 26' dosk uyumlu kilitli
*sele
*sele borusu
*gidon
*gidon bogazi
ogrenci oldugum icin cok asiri para veremiyorum cok da dandik olmayacak sekilde onerirseniz sevinirim şimdiden saoln
Isin acikcasi bisiklet alali alti ay felan oldu 100KM ye yakin yapmisimdir 2014 yilinda 2013 unu aldim kadrosu hosuma gitigi icin bu arada sorunuza gelecek olursak yerin dibine sokuyorlar ama denildigi kadar yok baslangic seviyesi icin ideal bana kalsa insomnia yada astro alacaktim ailem izin vermedi durumumuz oldugu halde kilasik aile modeli yani )) tabikide bisikletten beklentimiz herzaman artiyor acikcasi mesella ben bisikleten coktan sıkıldim ama inşallah istedigim sekilde topliyacam simdi cok konustum ama denildigi kadar yoooookkkk onu diyen insanlarin cogu 2000bin tl lik bisiklete 1defa binmistir eminim
Merhaba, bende City Sport 60 var. 2 yıl oldu alalı yalnızca yazları kullandım. Oda bazı hafta sonları. Fakat daha hafif bir yol bisikleti almak istiyorum. takas falanda olur. Yine salcano olabilir hangi modeli tavsiye edersiniz? 2.000 TL civarı bütçe olabilir.
@m/yalcin
Kardeşim bende yol bisikleti alacağım diye 1.5 senedir oyalanıyorum sonunda alamayacağımı fark ettim (aklım hala yol bisikletinde arada 250 lira filan oynuyor xrs 800 ile) bu yüzden city fun 70'lere bakmak isterdim nasıl memnun musun diye soracaktım