Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcanocular ne kullanıyor?

@N0YAN sele borusunu kestim yüksek geldi bana forumda ilan yayınlandığı zaman ayrıntılar ve facebook 2.el bisiklet satışta sahibinden. comda ayrıntılar yazıyor @sabit teşekkür ederim açıklamanız için sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: sabit
Scudo
@fatihözüdoğru teşekkürler ben istanbul dayım bir arkadaşa lazım bu üründen mesaj attım cevap bekliyorum belki bisiklet bize nasip olur kal sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Salcano igman deore ve salcano mostar Man ikisinden de aşırı derecede memnunum

City Sport v40 ;)

Xrs 070 2015 kullaniyorum zamaninda bunu 630 liraya yön avmden elden taksitli almistim vay be gecen sene on gobegini dagittim baska bisikletin de arka gobek dagilinca takim aldim ki iki bisiklete de takayim 1 rulmanli gobek bu kadar mi fark ettirir derken arka gobegi de kaset disli ve rulmana gecirdim bisiklet akiyor usta arkadaslarimin cok iyi bisikletlerinden daha iyi akiyor bir de taktim continental ultra sportlari rubena syrinxden sonra cok guzel oldu 198787

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
astro 27,5v kullanıyorum ama xct maşa kilitli kaldı açılmıyor. burada yapacak kimse yok. bisikletçilerde kilitli maşayı sökecek anahtar yok. iyisinden bir maşa mı alsam bisikleti mi değiştirsem kafamda deli sorular.

Hortlatıyorum, kusura bakmayın. Yol bisikletine yeni girdim. Bu lastikler habire patlıyor. Bizim burda çok cam var. Önerebileceğiniz sağlam bir lastik var mıdır?

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
City Fun 50 HD 2018

1000006015.jpg
Salcano City Fun 50 HD 2018

xrs 066 :hasta::hasta:
Hortlatıyorum, kusura bakmayın. Yol bisikletine yeni girdim. Bu lastikler habire patlıyor. Bizim burda çok cam var. Önerebileceğiniz sağlam bir lastik var mıdır?

Continental gatorskin yada hardshell (özellikle hardshell almayı düşünüyorum) / vittoria rubino veya zafiro g2 serisinden birisi .

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
IMG_6909.jpeg
İşten sürmeye fazla vakit bulamasam da sekiz yıllık yol arkadaşım her parçasını zamanla yükseltip şu anki haline getirdiğim kara oğlanım elcikleride siyah yaptım ama son halini çekmeyi unutmuşum 😅
IMG_6909.jpeg
İşten sürmeye fazla vakit bulamasam da sekiz yıllık yol arkadaşım her parçasını zamanla yükseltip şu anki haline getirdiğim kara oğlanım elcikleride siyah yaptım ama son halini çekmeyi unutmuşum 😅
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum konu ile alakalı bilgili dostlarım yardımcı olursanız çok sevinirim dikey stand almayı yada kendim yapmayı düşünüyorum hidrolik frende sorun yaşar mıyım acaba

Salcano cyc02 kullanıyorum.. ritchey kompenentler, avid disk frenler,furş seti ve maşası karbon ve sram apex vites geup setiyle zamanında iddialıydı şimdi de iddalı .. yol yarışa çevireceğim..salcanoyu eleştirirken, kompenetleri de görmezden gelmemek gerekir..fakat bazılarının aklında, Salcano her zaman salcano olarak kalacaktır 😄

Geri