Arkadaşlar, Salcano Üsküp kullanıyorum. Çok da memnunum. Foruma baktığımda Salcano'da servis problemi var deniliyor. İlçedeki Salcano servisine uğradım; adamlar aynı zamanda Bianchi, Carraro, Ghost, Lapierre ve Whistle markalarının da yetkili servisi imiş. İnternetten incelediğimde meğer servisler aynı markalara hizmet veriyormuş. Hani hep Salcano'nun servisleri berbat diyorlar ya; takmayın kafanıza yukarıdaki markaların da servisleri kötü demek ki. Aynı yerde hizmet veriyorlar çünkü.
@Cihan_K_ ng 650 var 29 hd kadro boyu 19 benim. Boy 175 bana büyük geliyor ama olsun gene kullaniyorum fazla yormuyor 26 yada 27.5 yol janti ile teker taksak olurmu sizce
@engin444 dediğin tamamiyle yanlış burda Carraro Bianchi Ghost Lapierre ve Whistle servisi aynı ama salcano yok ve ben eski bir bianchi kullanıcısı olarak çok memnundum.
@AliMurat, Ali Bey ben Bianchi markasını kötülemek için yazmadım. Kendim Salcano kullanıcısıyım. Benzer model Bianchi'nin neredeyse yarı fiyatına aldım. Her türlü işimi de görüyor, çok memnunum bisikletimden. İleride değiştirecek olursam da muhtemelen bir üst model Bianchi alırım.
Aşağıdaki servis Denizli 'de hem Salcano hem de diğer markalara hizmet veriyor. Zaten bence de böyle olmalı. Markalar her ile veya ilçeye servis açacak değiller. Hem ne var bunda alınacak. Forumda bazı arkadaşların abarttığı kadar önemli olmadığını belirtmek için yazmıştım.
Yaşınızı bilmiyorum, senli benli yazdığınıza göre benim gibi orta yaşın sonlarına yaklaşmış olmalısınız. Değilseniz de ne diyeyim. Gerçi Sadi-i Şirazi yaklaşık 900 yıl önce söylemiş zaten : "Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
9 yüzyılda ne yazık değişen yok insan oğlunda.
@engin444 dediğimi yanlış anlamışsınız. Ben bilgilendirme yaptım sadece o bayide Salcano Bianchi ortak olabilir diye . Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.
NOT : Bianchi servisinden memnundum kendisinden değil
Ben de özür dilerim yanlış anladığım için. Bisikletin nesinden memnun değildiniz ? Birkaç ay içinde Bianchiyle değiştirmek istiyorum benim bisikleti. Özellikle Discovery modeli hoşuma gidiyor. Bilgilendirirseniz memnun olurum.
@engin444 bisiklete Speed 3000 modeli ile başladım ama o zamanlar bisiklet hakkında çok fikrim yoktu en fazla 3 mahhe ötede anneanneme giderim diye düşünüyordum. Sonra forumu keşfettim araştırdım baya bilgi sahibi oldum. Anladımki o bisiklet o parayı hak etmiyor. O yüzden markadan baya bi soğudum. Bisikleti 2014 de 550tl ye almıştım şimdi aynı özellikler 850tl ve bisiklet 17kg. Sırf o yüzden soğudum Bianchi den. Accell e lafım yok adamlar iyi çalışıyor.
@epsilon91 Valla inanır mısın ben de bilmiyorum marka model olarak, fiyatını bile hatırlamıyorum. Bisikleti alırken ekipmanları da fiyatına ve tipine bakarak hepsini birlikte aldım. Üzerinde ufak bir marka yazısı olması lazım, fotoğrafını çeker atarım.