Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

salcano'nun 2010 modellerinden satın alan ve bisikletine kavuşan var mı ?

Bizde geçen hafta başı sipariş verdik xrs500 sora bugün teslim aldık.Yeni bisikletler genelde çoğu marka busıralar teslim olmaya başlıyor.Bianchileri de çok bekledi arkadaşlar geçen hafta teslim aldılar.
Buarada salcano beklediğimden dahagüzel çıktı.Bu fiyata böyle yarış bisikleti piyasada yok galiba.biz bulamadık.Bu fiyatlara tavsiye ediyorum.

Scudo
@agnostika

Hocam müthişsin ya! Gördüğüm en kral öz-eleştri işte bu! Bu depresyonlu günümde, hiç güleceğim yokken beni güldürdün ya, Allah da seni güldürsün!

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@volkankültepe

resim var mı hoca buraya koyabilir misin ?

@agnostika

zaman ve f.makinası bulunca güzel bir konu açıp yayınlarım :)

ng o20 xt
ng 020 x9 ve ng030 slx modellerini merak edenler için konu açtım bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde isteyen arkadaslar bakabilir.

ben bugün aldım ama sorun oldu orta göbekteki rulman eksikmişti yarın alacam zaten aylardır bekliyodum :eek: he buarada salcanolar dağıtıma başlamıştır

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
inşallah dört gözle bekliyoruz ama kabak tadı verdirdilerr valllaha ...

ben bugün aldım daha salcano astro aldığım gibi 2km yol yaptım çokta iyi bir bisiklet tercih ederim bu arada sakın bianchi almayına rtık gözden düşüyor salcnao 2010 da baya işi ilerletti

bende 2009 salcano ng 303 sv kullanıyorum 1 yılını doldurmasına 1 ay gibi bi süre kaldı ufak tefek hoplama zıplamada yapmama ragmen hiç sorun çıkarmadı daha bakımada gitmedi zaten birazda şans işi açıkcası :D ama salcanolarda iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: M.öztürk
bende çok baktım srd 303 e ama sonunda carraro daytona 435 aldım bu gün.umarım pişman olmam

hayırlı olsun bizde aldık ama bi türlü göremedik daha ng303 srd yi :) yarın gidip bi sorayım barii

en sonunda kavuştum bisikletime darısı senin başına en kısa zamanda fotolarını ekleyeceğim

ve nihayett ocakta parasını verdiğim bisikletime bugün ulaştım 4 ay sonunda

üstün sabır ve sonunda satan kişiye çemkirmem sayesinde bugün bisikletime kavuştum ama bi daha mı salcanoya değil ama onu satan bisiklet dükyanından sibop kağaı dahi alırsam ders oldu salcano firmasına da lütfen birazdaha seçiçi olun yoksa sizin adınıza leke sürrüyor böyle satıcılar ...
bende çalışıyorum ama hayatta ama bu kadarını görmedim görmemde

neyse teşekkürlerr .... salcano srd 303

Geri