Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano'nun servisi sizce nasıl?

Tepki
1
İsim
Mustafa Çelik
Bisiklet
Kron
Salcano insomnia almaya karar verdim, bisikletin kendisi gayet hoş ve konforlu,
Fakat hersey bisikletin konforlu veya üst düzey olmasi değil bence, servisi ve garanti koşulları da bi okadar önemli, Ankara içinde Salcano servislerinin davranışı nasıl ? Teşekkür ederim İyi geceler .

Scudo
@X-treme child İlk kurulum ve garantinin başlamasından sonra bence servisin hiçbir önemi yoktur. Bir bisikletçi kendi bisikletini kendisi tamir edebilir üzerine bunu yapmaktan da keyif duyar. Eğer çekinceniz servis konusuysa bunu hiç kafanıza takmayın bisikleti aldıktan sonra onunla ilgilnemekten keyif duyacaksınız zaten.

Servis çok iyi değil ama idare eder Not istanbul için konuşuyorum

Salcano servisleri genellikle (istisnalar elbette vardır ama bu marka bu izlenimi fazlasıyla verdi bana) mahalle arası bisikletçiler oluyor maalesef. Benim gördüklerim lastik değiştirmek ve iyi kötü vites ayarı yapmak dışında hiçbir konuda yardımcı olmuyor.

Şimdi şöyle bir şey var, eğer internetten aldıysanız pek umurlarında olmuyorsunuz. Eğer bayisinden aldıysanız ilk 3 ay oda belki :) Kötülemek gibi olmasın fakat çoğu bisiklet satıcısı (başka markalar da dahil) bisikleti sattıktan sonra siz sağ onlar selamet, durum böyle ;)

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@Osman Tuğrul Çok haklısınız fakat her zaman istisnalar vardır. Başka markadalar da dahil dediğiniz için söylüyorumi, Orbea markası ve satıcısı için bu dediğinizi asla kabul edemem. Orbea'nın bu konuda emsalsiz olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim size. Salcano'nun böyle bir talihsizliği var maalesef. Marka, ağını genişletmek için bayii ve servis kalitesini oldukça aşağılara çekiyor.

• Beğen
bence çokta servise umit bağlamayın, bu durum salcano da dahada fazla :D

• Beğen
Salcano servis ve satış sonrasındaki olarak pek başarılı değil. İnsanlar pek hoşnut değiller gerekli hizmetlerden. Lakin giriş ve orta segmentler de aşırı bi servis gereksinimi olmadığı için olası sorunların bile az çok bisikletten anlayan kullanıcılar tarafından bile halledileceğini göz önünde bulundurabilirsin bisiklet alırken..

• Beğen
Salcano kullanicisi olarak benim yasadigim yerdeki servis kotu degil,cok kotu:(
Fren hidrolik yagi icin bebe yagiyla tamamlariz abi diyen,bisikletin vites ayarini yapamayan,yeni alinan bisikleti askiya alirken metal profil uzerine(demir cubuklari kaynatip kendi yapmis koruma yok cizilmeye karsi) alirken cizilir boyle yapma dememe ragmen cizilen,bunu niye aldin astro alsaydin önü iyi kalkio:D diye soylenen,dukkan mi yoksa hurdalik mi ne oldugu belli olmayan biryerle karsilasma ihtimalin cok yuksek...
Servis olayi kisiyle alakali daha cok.Salcanonun cok sayida servisi kalitesiz,secicilik,kriter yok.
Servis yonu sizde onemli bir kriter oncelikse baska marka oneririm.

Hemen hemen hepsi sokak arasında bulunan bildiğimiz bisikletçi amcalardır. Şimdiye kadar ki izlenimim salcano'nun müşteri hizmetleri berbat ötesi, eğer 1200 lira veya daha üstü para verecek olursam salcano almam bir daha. Sedona ve Btwin markalarına göz atmanı öneririm.

• Beğen
@X-treme child
(link)
Deore Aktarıcılı, Suntour XCM Maşa.
Zaten bu fiyata Rock Shox maşa bulmak çok zor.

@X-treme child Başka marka kadro sağlam ve maşası iyi olsun diyorsan, şuan bu dolar kuru var iken giriş seviyesi tabiri olan bisikleti alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Salcanonun servisine pek güvenmemek lazım daha önce kullandığım için tecrübe ile sabittir.

Maşadan yağ akıyor düzgün fren yapamıyorum dediğim halde hala bir halt yapmayan bu haliyle kullan diyen, en azından bir çözüm bulmak için bile uğraşmayan insanlardır. Bisiklet çok hojdur, ama servisinden banena derseniz gönül rahatlığıyla alın

.dfgdfffff.jpg

Geri