Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano'nun Yol Bisikleti Fiyatları 2019

@hamlet2006
Düzeltme yapalım;
Triban500: 2199 TL
Triban520: 2999 TL

Scudo
186376

186377

@ahlaksız

Sepete ekleme aşamasında böyle bir durumla karşılaşılıyor

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bisikletleride maliyetine verseler ya yazıcı alıyorum sonra toner yada kartuş alınca bakıyorumki toner parasına yazıcıyı vermişler yeterki yazıcıyı satalım sarf’tan kazanırız hesabı..Bu gidişle bırakıcaz bu sporu akşamları kahvede okey daha masrafsız

@hamlet2006
Bisiklet-bisiklet çeşitleri-yol bisikleti diye tıklıyorum ve karşıma çıkan ekranda,dediğim fiyatlar yazıyor..Bisikletlerin üzerine tek tek tıklayınca fiyatlar artıyor..Çok acayip:)

@hamlet2006
Sonuçta decathlon'da enflasyonla mücadele ediyor,olacak o kadar:D

Makul gözüktü gözüme...

Fiyatlar çok pahalı değil sanki bana şuanki piyasaya göre uygun geldi

Böyle böyle alıştırılıyoruz ya zaten. Piyasaya göre fiyatlar uygun dediğimiz fiyatlarla 2 sene öncesinin fiyatlarını karşılaştırsak oturup ağlarız. Firmalar kardan zarar ettikleri anda ağlamaya başlıyorlar. Hepimiz elimizdekilere sıkı sıkı tutunup 2. el piyasasını uçurmazsak bu fiyatlara ürün satamamaya başladıklarında kafalarını iki ellerinin arasına alıp düşüneceklerdir.

Bu fiyatlara göre elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım. Çok değil iki sene önce 6-7 bin TL ye, 2000€ etiketli 105 setli iyi marka (lapierre, ktm, scott, giant...vs) bisikletler satılırken. Şu an aynı TL fiyatına tiagralı en baz markalar (salcano,mosso,carraro ..vb) fiyatlarını getirdi. Burda ülkenin de ekonomik durumu ile birlikte, firmalarında pazarı görüp fiyatlarını ayarlama stratejisi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Viraj Mühendisi
@trainspotting35

Bu sene getirmiyorlar diye duydum.

O fiyatlara getirmesinler zaten satamazlar büyük ihtimalle. :):)

@trainspotting35

Haşlanan kurbağa sendromu,
uhuletle ve suhuletle.

• Muhteşem
Tepkiler: trainspotting35
Yol bisikletlerinden başlayıp dağ'a geçtim.
Fiyatlar gerçekten uçmuş.. 1700'e (1800 dü indirimsiz fiyatı) aldığım bisiket 2600 tl olmuş (btwin). Muadili diyebileceğim salcano ise 1800'den 2450'ye çıkmış.

Geri