Bir yorum da ben yapmak istedim.Salcano xc 010 xtr (2011 20 vites) karbon kadro ekipmanlı üst seviye bir bisikleti kullanmaktayım. Bisikletimden memnunum, aynı ekipmanlı diğer bisikletlere bakın fiyatlar çok daha fazla, burada belirttiğiniz gibi servis çok önemli, her mahalle arasında dükkanı bulunanlara servis verilmemeli yada verildiyse ara sıra onlarda bakıma alınmalı diye düşünüyorum.Bisikletimin orjianalinde bir iki noksan malzeme farktettim, fabrikaya bildirdim hemen temin edip gönderildi.Mavic grossmax jant telim kırılmıştı.Jant teli bulunamayınca orjinal jant gönderdiler tel sorunu böylelikle aşıldı. (jantı çıkaran mavic disbirütörü marintekden kaynaklı bir sorun, jantı ithal ediyor teli yok) Bir takım aksaklıklar bulunsada sorunlarla ilgili direkt fabrika ve fabrika sahibiyle görüşererek konunun çözümünü aramak çok güzeldi benim için.Türkiyede başka hangi firmada direkt telefona fabrika sahibi çıkıp malının arkasında durur.Bunu ben salcanoda hemde yeni birebir yaşadım. Piyasada eksikliği hissedilen servis ve satış işlemlerini de işi bilenlerle paylaştıkları sürece salcano diyorum.En azından şu an bu böyle ... Bu arada belirteyim servisim izmir çankaya sundu bisiklet.