tolga dedeoğlu
Üye
- Tepki
- 7
Selamlar, 6-7 ay önce salcano (hector) aldım neredeyse hergün kullanıyorum fakat aldığıma alacağıma pişman oldum. Lastik ilk günden beri yamuk, lastiğin kendisi yamuk üzerindeki ince kabartının janta uzaklığı her yerde aynı değil, vites kendiliğinden atıyor vs birkaç sorun var ama sormak asıl sorun bunlar değil. Arka teker birkaç haftadır yalpalıyordu bugün farkettim bu sorun iyice ilerlemiş. Teker kendini tutan maşalara değmeye başladı, dikkatli bakınca farkettim jantların neredeyse hepsi sallanıyor. Yay gibi oynuyor ama iki ucuda yuvasında. Arada 3-4 tanesi yuvasından çıkmış ama diğerleri dediğim gibi bildiğin oynuyor koptu kopacak. Nasıl böyle oldu anlamadım halbuki o kadarda dikkat ederim alçak kaldırımlardan bile inmem.
Sanırım akord ayarı deniyor, bisikletçiye gittim akord ayarı yapıp yeni lastik takarsam 25 tl tutar dedi, bu da öğrenci bütçemle beni biraz sarsacak. Lastiğin kendi yamukluğu önemli değil ama bu akord ayarını evde tek başıma yapmam mümkün mü? Ya da neler yapabilirim oynayan jantlar için. Forumda resimli anlatımlar gördüm ama onlar benim için çok profesyonel gibi, aletler falan.
Derdim bu, yardımcı olabilecek, tavsiyede bulunmak isteyen birileri varsa çok makbule geçer. Hazır yarın haftasonu vaktim varken yapayım diyorum.
Sanırım akord ayarı deniyor, bisikletçiye gittim akord ayarı yapıp yeni lastik takarsam 25 tl tutar dedi, bu da öğrenci bütçemle beni biraz sarsacak. Lastiğin kendi yamukluğu önemli değil ama bu akord ayarını evde tek başıma yapmam mümkün mü? Ya da neler yapabilirim oynayan jantlar için. Forumda resimli anlatımlar gördüm ama onlar benim için çok profesyonel gibi, aletler falan.
Derdim bu, yardımcı olabilecek, tavsiyede bulunmak isteyen birileri varsa çok makbule geçer. Hazır yarın haftasonu vaktim varken yapayım diyorum.