Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Samimiyetsiz kulaklık incelemesi [Sony NWZ WS613]

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1

İtiraf ettiğim gibi baya samimiyetsiz oldu ama en azından artık üründen haberdar olmayan arkadaşlar haberdar olur diye düşünüyorum :)

Scudo
bende alt modeli w262 var kumandasız modeli. çok memnunum. daha önce kaybetmiştim tekrar aldım ürünü. ses kalitesi cidden çok iyi. tavsiye ederim:)

@Turan o modelde güzel ama ben telefondan daha çok dinlediğim için bunda mecbur kaldım :)
@Expireme teşekkür ederim çok kötü olduğunu bende biliyorum video işinde çok acemiyim grafik tasarım olsa affetmem de.. :D Keşke sony'den yedek parça alsaydınız?

@Altın Sikke İnceleme güzel olmuş başka inceleme videoları bekliyoruz hocam :)

Kardeş bu normalde kullandığın ses tonu mu ? :D Eğer değilse, 5-10 videodan sonra ortaya çıkar haberin ola :komik:

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@suleymanozgun33 kanalın asıl amacı podcast sadece forumun bu üründen haberdar olmasını istedim çünkü eminim bir çok arkadaş bu ürünü kullanabilir :) Podcastler yakında :kahve:

@Altın Sikke veriyorlarmı ki öyle bilmiyordum açıkçası çünkü direk cihazı açıp kabloyu değişmek lazım, video kotu değil hocam ya :)

Keyifle izledik ellerine sağlık :D

ses kalitesini dinlemedn anlayamıyoruz maalesef enstrmanların kulagımda patlaması lazım canlılık netlik iyi olması gerekyo.alınca pişman oluyorum sonra

@Altın Sikke Merhaba bende aynı mp3 calar dan almayı düsünüyorum.Bir seneye yakındır kullanıyorsunuz galiba.Sizce fiyatının karsılıgını veriyor mu ?

Geri