Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şampiyonum :):)

Scudo
7 kilogram nedir ya :eek: . Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin :).

Gerçekten çok güzel.Kazasız belasız kullanınız.Ama maşanın şu fazla parçasının kesseniz güvenlik açısından daha iyi olacak sanırım.

bu bisikletle seni tutan olmaz artık =)) hayırlı olsun.. bol pedallamalar :)

Fotoğraftan anladığım kadarıyla bi 10.000 i devirmişsiniz gibi duruyor :) Seviyorum böyle fotoğrafları gerçekten, biz de aldık böyle pahalı oyuncaklar ama evde vitrin süsü gibi durdukça canını sıkıyor insanın. Binip de hakkını verebilmeniz ne kadar güzel. Daha nice uzun seneler binmeniz umuduyla...

@Technetium

ewt o parçaları çok değiştirmek istiyorum bekliyodum ama gelmedi şimdi yurtdışından yavaş yavaş almayı düşünüyorum :) 6.5kg in bile altına inebilir bnce biraz para harcadıktan sonra :):):):) bi sorun var sadece aynakolu 175mm.. bana çok uzun 170mm lazım bulamıyorum takas veya satan yok hiç... :(:(

@özhan kırmızı

Özkan kardeşim, çok güzel bir bisiklet. Benim bisikletlerim de böyle hafif olsa... :(

olur olur zamanla herşey oluyo benimde ilk bisikletim 10 kg dı :) şimdikide bu işte :D bunuda daha hafifleticem param oldukça ;):)

@özhan kırmızı
İnşallah en kısa sürede bu parçaları da değiştirerek aklınızdaki bisiklete kavuşursunuz. Gerçi amaç hafifletme olunca işin sonu olmuyor ya neyse.. :D Aynakol konusunda, ben de şu anda modifiyeli bir Duraace 7800 170mm aynakol kullanıyorum. İlgilenirseniz, ben SRAM Red'e geçince bu aynakol için size ulaşabilirim. Ama ben olsam, her ne kadar Duraace ve Red aynakolların ağırlıkları arasında neredeyse hiç fark olmasada (hatta benimki Red'den daha hafif :D), full SRAM Red komponentli bir bisiklette Duraace aynakol yerine bütünlüğü bozmamak adına yine en azından Red kullanırdım. :rolleyes: Tabi ekonomik açıdan sizi zorlamayacaksa, tekrar SRAM Red aynakol almak yerine Zipp, Time, Easton, Stronglight gibi firmaların hafif aynakolları ile Red'e göre 250gr'a kadar hafifleme sağlayabilirsiniz, bu da işin ayrı bir boyutu. :in:

@Technetium

hehehe ewt hafifletmekte sınır yok :D yok amacım hafifletmek değil bende öyle düşünüyorum seti bozmak istemiyorum red ile değiştiricem ama bulursam işte yoksa şimdilik böyle devam edicem :) zipp, time, fln onlar aşırıya kaçar biraz :D:D:D

Bisiklet Süper Renk uyumu cok asil göstermiş bence :) Kazasız belasız iyi sürüşler.. :)

:D bu canavarı haftada en az 3 kez sahalara çıkarmalısın sonra evde ağrasifleşir bak dostum dikkat:eek:

Geri