pedalterapi
Daimi Üye
- Tepki
- 1.134
- İsim
- erhan erdem
- Bisiklet
- Carraro
teşekkür ederim güzel mesajnız için. Umarım siz de yaparsınız istediğiniz tur ve turları. ben de şimdi yeni rotalar planlamaktayım.Yazınızın ve serüveninizin üzerinden uzun zaman geçmiş. Bu turu ben de yapmaya karar verdiğimde yaptığım araştırmalar sonucu yazınıza ulaştım. Bir insan yazısıyla karakterini çok güzel ortaya koyabiliyor. Güzel insan güzel rota .... darısı bana Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim
@pedalterapi sizi tebrik ederim. Batum'a da geçmişmiydiniz?Yaptığınız rotayı bayram tatilinde ailecek gezdik. Hakikaten güzel yerler. Hep içimde "buralara bisikletle gelmek vardı" diye geçirmedim değil. Uzun yıllardır şehirler arası uzun tur hayalim var ama bir türlü denk gelmedi. Umarım bana da kısmet olurteşekkür ederim güzel mesajnız için. Umarım siz de yaparsınız istediğiniz tur ve turları. ben de şimdi yeni rotalar planlamaktayım.
inşallah bir gün yaparsınız hocam@pedalterapi sizi tebrik ederim. Batum'a da geçmişmiydiniz?Yaptığınız rotayı bayram tatilinde ailecek gezdik. Hakikaten güzel yerler. Hep içimde "buralara bisikletle gelmek vardı" diye geçirmedim değil. Uzun yıllardır şehirler arası uzun tur hayalim var ama bir türlü denk gelmedi. Umarım bana da kısmet olur