Scudo Sports

İnceleme Samsung Yeni Type-C Pil Bankası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Arkadaşlar elimde olan ilginç ve Türkçe incelemesi olmayan bisiklette de kullanilabilen ürünleri siralamaya devam ediyorum:)

Bu pil bankasi fiyatiyla belki uçuk(239TL) ancak kalitesiyle ve son teknoloji baglanti secenekleriyle "kaçık" bir cihaz:)

Turkiyede incelemesini bulamadim hatta yurtdisinda da cok fazla kullanan yoktu bende hemen bi Türkce kaynak olusturmak amaciyla video cektim.

Bisiklet cantalarina, gidon cantalarina rahatlikla sığıyor, 10200mAh kapasitesiyle telefon sarj edebilir, bisiklet fenerinizi kullanabilirsiniz.-Ah birde 2 adet çıkışli olsaydi...-

Umarim beğenir ve seversiniz, sorulariniz varsa dilerseniz bu başlık altinda dilerseniz video'nun yorumlar kismindan elimden geldigince yardimci olabilirim. Iyi seyirler sayin bisikletforum üyeleri.

Scudo
Hızlı şarj desteği dışında bir cazibesi yok bence.Xiaomi'nin 20.000mAh'lık ürünü bu üründen daha ucuz.
Şayet bisiklet ışığı için kullanılacaksa aşırı bir fiyatı var.Xiaomi'nin de ürünleri gayet sağlam ve hissiyatı güzel :)
İnceleme için teşekkürler.

Video da bir marka takıntısı sezdim. Xiaomi nin aynı güçteki ürünü silikon kılıf dahil 60 tl ye aldım içindeki piller bile aynı markadır muhtemelen ve Samsung dan daha küçük bence neden daha fazla vereyim ki 5x xiaomi =1 samsung. Yeni çıkan lityum pilli olanları da telefon kalınlığında ve yine ucuz.

Guzel inceleme tesekkurler. Sondaki bilgi guzeldi :harika:

@hakkında: boşluk Hocam marka takıntisi sezdim demissiniz ancak ben bu cihazin bu kadar para etmeyecegini zaten belirtmiştim:)

@oguz01adn Hocam hizli sarj destegi benim için cok onemliydi ayrica kuponla aldigim icin mecbur Samsung almak zorundaydim. Yoksa videoda da bahsettigim gibi xiaomi gibi markalarin daha ucuza benzer veya ayni kaliteyi verdikleri cihazlar var.

@Serkan Mıstınoğlu Teşekkür ederim hocam:)

Geri