Merhaba
Forum dışından bir arkadaşım yarın Samsun'a gidip bisikletine ayar yaptıracakmış, benden yardım istedi.
Bildiğiniz üst seviye bisikletlerden anlayan iyi bir bisikletçi var mı?
@Ziya Yılmaz
1) Moda Bisiklet: Atakent (Televizyon Sapağı) mevkiinde Lukoil Benzin İstasyonunun hemen yanında.
2) Öz Bisiklet: Ondokuz Mayıs Üniversitesi kavşağından 8.5 km Sinop tarafında. Üniversite ise şehir merkezinden (Meydan) 15 km uzakta olduğu için @ziyaozan arkadaşımızın dediği gibi Öz Bisiklet 15+8.5 = Yaklaşık 25 km uzaklıkta şehir merkezinden. Ayrıca Google Maps'e "Samsun Öz Bisiklet" yazınca da direkt çıkıyor.
@Safa Arslaner Arkadaşım bisikletini decathlonda toplatmıştı. Kullandığı her parça iş için fiş kesmişler biraz tuzluya gelmiş. Bana önermemişti o yüzden.
Parçaları kendisi almış forumdan, diğer internet sitelerinden vs. Decathlonda bir araya getirmişler. 1 kuruşluk işe 1,6 kuruş vermiş artık işin boyutuna göre 10'la 100'le 1000'le çarpıp hesap yapabilirsin sonuçta bana pahalıya geldi ayrıca maşada bir parçayı yanlış monte etmişler sen gitme demişti. Benim şahsi deneyimim olmadığı için fazla yorum yapamicam. Tamir konusunda başkasının hoşuna gider, onun için uygundur vs olabilir böyle şeyler sonuçta alışveriş konusunda decathlon benim favorimdir mesela