Scudo Sports

Samsun'un en iyi bisiklet tamircisi

Ziya Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Bisiklet
Cannondale
Merhaba
Forum dışından bir arkadaşım yarın Samsun'a gidip bisikletine ayar yaptıracakmış, benden yardım istedi.
Bildiğiniz üst seviye bisikletlerden anlayan iyi bir bisikletçi var mı?

Scudo
Şahsen kendim daha önce gitmedim ama iyi olduğunu duyduğum Moda bisiklet var. Atakent (Televizyon sapağı) mevkiinde.

Edit: Kendi ayarımı kendim yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
eğer incesu tarafına gidicekse öz bisiklet var engin abi çok yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: talha55
@ziyaozan
tam açık adresi veya ismi nedir acaba? arkadaş samsunun yabancısı çevre ilden gideceği için :)

şehir dışında kalıyor samsun-sinop yolu şehirden 25km sonra falan çakırlar korusunu 2 kavşak geçtikden sonra

@Ziya Yılmaz
1) Moda Bisiklet: Atakent (Televizyon Sapağı) mevkiinde Lukoil Benzin İstasyonunun hemen yanında.

2) Öz Bisiklet: Ondokuz Mayıs Üniversitesi kavşağından 8.5 km Sinop tarafında. Üniversite ise şehir merkezinden (Meydan) 15 km uzakta olduğu için @ziyaozan arkadaşımızın dediği gibi Öz Bisiklet 15+8.5 = Yaklaşık 25 km uzaklıkta şehir merkezinden. Ayrıca Google Maps'e "Samsun Öz Bisiklet" yazınca da direkt çıkıyor.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
DEcahtlon'a götürsün başka bisikletlere bakım vs yapılmıyor mu?

@Safa Arslaner Arkadaşım bisikletini decathlonda toplatmıştı. Kullandığı her parça iş için fiş kesmişler biraz tuzluya gelmiş. Bana önermemişti o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
Piazza Alışveriş Merkezi var İçinde Decathlon var Orada Tamir Yapıyorlar.

Parçaları kendisi almış forumdan, diğer internet sitelerinden vs. Decathlonda bir araya getirmişler. 1 kuruşluk işe 1,6 kuruş vermiş artık işin boyutuna göre 10'la 100'le 1000'le çarpıp hesap yapabilirsin :) sonuçta bana pahalıya geldi ayrıca maşada bir parçayı yanlış monte etmişler sen gitme demişti. Benim şahsi deneyimim olmadığı için fazla yorum yapamicam. Tamir konusunda başkasının hoşuna gider, onun için uygundur vs olabilir böyle şeyler sonuçta alışveriş konusunda decathlon benim favorimdir mesela :)

Geri