Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sanal Pazar ile Antalya'ya bisiklet yollicam yardım ?

MEMATi

Aktif Üye
Tepki
28
İsim
Anıl
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Hayırlı kandiller hayırlı akşamlar arkadaşlar..

Antalyaya İstanbuldan bisiklet yollicam sanalpazar aracılığıyla en uygun PTT kargo çıkıyor sizce bu bisikleti nasıl paketlemeliyim ki zarar gelmesin :) ? ben bi örtü düşündüm kadroya güzelcene saralım fikirlere acıgım.

Önemli olan sahibinden.com %6 alıyor sanalpazar %5 hangisi daha iyi olur sizce ?

ve banka hesabı babamın üstüne var yani üyelik acarken kendi adımlamı acmalıyım babamınmı hesaplar uyusmamazlık yaparmı ?

pesin fiyatına taksit olayı duydum nasıl oluyor bu ve param hemen hesabıma gecermi ?

simdiden tesekkürler..

Scudo
@Anıl Kerem Pehlivan
Oncelikle merhaba
1.Örtu yerine pilastikcilerden havali plastikler var boyle patlatmali patlatmali adini tam hatirlamiyorum
2.Sanalpazar
3.Sahibinde uyusmamazlik oluyor ama sanalpazarda direk kendi adimla actigim icin bilmiyorum
4.Alici icin cok guzel satici icinde ayni sekilde guzel hesabiniza direk para yatar
Not.Sanalpazar sonderece guvenilir bir sirkettir ve ptt ile yollamayin.

Yurt içi kargo'yuda önermem,değerli eşyalarınızı gönderirken,sigorta kapsamında değil diye,tutanak imzalatıyorlar,

Kolileri alıp atmalarına bizzat şahit oldum,

Kolinin içini köpükle de destekleyebilirsiniz.

@Anıl Kerem Pehlivan

sanalpazar, sahibinden ve gittigidiyora nazaran işlerin tabir-i caizse Allah'a emanet gittiği, oturmuş bir sistemin olmadığı bir site. Hepsini aktif bir şekilde kullanıyorum. Ama alıcı ve satıcı açısından alışveriş yönünde güvenli. ona lafım yok. sanalpazardan satın. sahibinden %8 alır komisyon. sanalpazar %5. bankaların yaptığı taksit kampanyaları var. anasayfasından bunu belirtir zaten. sanalpazar üyelik kimin adınaysa, siteye tanımlanan banka hesabı da o kişinin adına olmalı. aksi halde kabul etmiyor.

Kesinlikle ptt ile göndermeyin. Hanımın gönderdiği puff çekyatları kamyonetten atarak indirdiklerini gördükten sonra platin tablet bile emanet edilmez onlara taşıması için diyorum. En sağlıklısı yurtiçi kargo. Anlaşması da var sanalpazar ile.

yorumlarnız için teşekkür ediyorum sanal pazar aras kargo ile anlasması var 35 desi geliyor ürünüm 30tl+kdv denilmiş :) kdv ile ne kadar tutar acaba ?

Selam Anıl,
Sedona 751'i sattın sanırım :) hayırlısı olsun. KDV %18 olarak hesapayabilirsin. Ben de yeni bisikletimi sanalpazardan aldım şu anda alıcı ve satıcı için %5 komisyonla ve ekstra faiz çıkarmadan taksitli anlaşmalarıyla en hesaplı sanalpazar cidden.

Daha satmadim ama saticam insallaj sizede hayırlı olsun:)

sadece bu konu için değil genel olarak değerlendirmek gerekirse. 1000 in üzerinde işlem sahibi olarak. sanalpazar tam bir alıcı yandaşıdır. iade masrafları olsun teslim aldıktan sonra olsun sorunlarınız ile tam anlamı ile ilgilenir. alıcı kargo masrafını ödemeden geri gönderirse hesabınıza 10 tl tanımlar. sizin cebinizden 1 tl bile çıkmasına müsade etmez. gittigidiyor en çok parayı satıcılardan kazanır ve tam bir satıcı yandaşıdır. kolay kolay olumsuz yorum bile yaptırmaz. eğer sistem haricinde olumsuz bir olay yaşarsanız telefon ile ulaşabileceğiniz kimse yok bir ticket açıp sabırlıca beklemeniz gerekir ve ben bunu asla yapamam. ve cebinizden bir para çıkarsa asla size bir ödeme yapılmaz. sahibinden e kötü birşey söylemek istemem bu adamların asıl işi ilan ve listelemedir bu yüzden get olayında çok güvenli ve ilgili değiller. yani iade konusunda yada satın aldıktan sonra asla size destek çıkmaz iade masraflarını alıcıya yükler. ama herhangir bir anlaşmazlık olursa alıcının lafına daha çok itibar ederler. sistemin dışında bi probleminiz olursa çok fazla müdahele etmezler.

üyelik olayınada gelince en önemlisi burası sanalpazar satış yapacak olan üyeliğe kesinlikle tc kimlik no telefon onayı ve banka hesap no onayı istemekte bunun haricinde satış yapamazsınız 3 adet onay tipi istiyor ve 3 üde onaylı olmaz ise sadece alım yapabiliyor satış yapamıyorsunuz. bu durumda tamamen babanızın bilgileri ile üyelik açın.

sizin sorularınıza gelince. kesinlikle o indirim oranına güvenip aras kargoya yada yurtiçi kargoya kadar zahmet etmeyin güncel kargo fiyatları ile minimum sizden istenecek tutar 80 tl civarındadır. ptt ile 2 takım jant seti edindim biri kolisiz geldi çizik bile yoktu. 2 defada bisiklet aldım hiç bir karton yokdu normal strece sarılıp geldi onlarda da çizik yoktu ücretler ise 35 40 tl arasındaydı. şans işi kısacası.

bu arada hiç bir rengim yok ama piyasa çok durgun. artist çiftçi abimiz gibi anamızı ağlattınız diye haykırasım geliyor. :)

Çok tesekkur ediyorum yorumlariniz icin:)

PTT ile ben gariptir, hiç sorun yaşamadım. bir bisikletçiye gidip bir bisiklet kutusu bulmanızı öneririm. sdsbisiklet, eğer kutu varsa elinde size yardımcı olacaktır. sanalpazardaki kargo anlaşmaları dükkan sahibi için daha düşük ama sitede bu açık değil. sanalpazarda bir dükkan açın, kendi adınıza olabilir. hesap bilgileri için babanızın hesap bilgilerini kullanabilirsiniz. sanal pazar güvenilirdir. sizden alış veriş yapacak kişinin hesabında önce para var mı kontrol eder. varsa, o parayı bloke eder. yani, satın alanın parası sanal pazara geçer. siz ürünü gönderirsiniz. alıcı ürünü beğenirse onay verir ve paranız hesabınıza 1 -2 gün içinde geçer. alıcı isterse taksitli alabilir ama size paranız peşin ödenir tek seferde. alıcı ürünü beğenmezse, geri gönderir. siz de ürün sağlam ve eksiksiz geldi derseniz bloke olan para alıcının hesabında serbest bırakılır. eğer sağlam gönderdiğiniz ürün falsolu olarak geri gelirse; işte o zaman vursun davullar, oynasın dört kol çengi.

Goca Irabbım, kimseyi mahkeme kapılarında süründürmesin.

Geri