Scudo Sports

Sancaktepe

Yeni eviniz hayırlı olsun, Sarı Evler Sancaktepe'nin kenarı sayılabilecek, Şile otobanına yakın bir konumda olduğu için Sancaktepe merkezde yaşanabilecek olumsuzluklardan pek etkilenmeyecektir. Zaten büyük bir site olduğu için dışarıdaki yaşamdanoldukça izole olacaksınız...

Scudo
Sari evler Sancaktepe'nin harekerli (!) Bolhesinden nispeten uzak ama guzel bir site. Bundan 4sene önce sarı evler ile İSKİ arasinda ömerli su havzası nedeni ile sıkıntılar vardi. Araştırmanızı öneririm.

Eski işyerimden bu Sarı evlerde oturan arkadaşlarım vardı. Su havzasında kaldığından dolayı iskan mı ruhsat mı öyle bir sorunları var. Araştırmadan almayın.
3 vereceğinize 4 verin Çekmeköy, Madenler, Dudullu gibi yerlere bakın.

ISKI konusundan haberimiz var. O bolgedeki butun sitelerde varmis bu sorun (Baktigimiz baska bir siteyi arastirirken ogrendik bunu da)
Daha sonra dava acip, kazanmislar. Herhangi bir sorun yokmus su an icin.

Sancaktepe 3 bölgeden oluşur sarıgazi samandıra yenidoğan...Sarıevler sarıgazi bölgesindedir bende sarıgazideyim. Sarıevler sarıgazinin iç kesiminde kalır sakin yerdir..Sarıgazi merkez ve demokrasi caddesi (kaymakamlığın olduğu cadde) bölgenin en hareketli yeridir...

Sancaktepe bir bisikletli için bulunmaz bir yerdir. Şile yoluna çıktın mı Ankara'ya kadar yolun var. :)

Siz her ne kadar bızı sınır etsenizde emın olabılırsıniz kı Alı Uzelsız bısıkletforum şekersız çay gıbı EDIT: Şeker mı dedım ben :D

@ebubekir sözbir

Bari burada şeker demeyin ya :D :D

Gökhan kardeşim merhaba
Ben Tandemir Sarıevler sitesinde oturuyorum.. Beden eğitimi öğretmeniyim mtb kullanıyorum çekmeköy ataşehir taşdelen alemdağ civarlarında 45-50 km tur yapıyorum.. Evet site çok güzel içeride prob yok ama dışarıda biraz sıkıntı var ama bence 5 yılda biter.. mailim tandemir@mail.com haberleşelim ben sana anlatırım detayları şimdiden hoşgeldin

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Arkadaşlar merhaba,
Adım Demir..
Düzenli olarak büyük küçük turlar yapabileceğim arkadaşlar arıyorum. Benim gibi çekmeköy sancaktepe civarı düzenli antrenman yapmak isteyen arkadaşlarla bir grup oluşturabiliriz.. görüşmek üzere...

(link)

Her pazar Polenezköy'e tur düzenleyen arkadaşlar var. Bakmanızı öneririm.

ayrıca sultanbeylide 15 kişilik bir grubumuz var yarı profesyonel bir grup bilginiz olsun
(link)

Sancaktepeyle ilgili saçma sapan birsürü yorumun ardından diyorumki

arkadaş boşver herşeyide gel bisiklete binelim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Geldim geldim. Pazartesi günü çok büyük ihtimal taşınıyoruz :)

Teşekkür ederim yorumlar için herkese.

aynısının bayan modeli 705 touring, fabrika çıkışı montaj sonrası tartım 14-14.5 arası gelmişti..
biraz hafifletmeyi düşünüyorum

Hayırlı olsun.

Geri