Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sanırım artık bişeyler sormam gerek

Scudo
@a.f.k.
Bütün kalbimle katılıyorum. İşkembeçorba veya mideniz kaldırıyorsa ayak paça 10 numara çözüm.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: chiwoxx
@nonsteril
Canı gönülden katılıyorum.Necasetten keramet olmaz. Dinimizin haram kıldığı bir zikkimin, ufurukten doktor raporlarıyla cici gösterilme çabaları. İşte vahşi kapitalizm ve onun modern köleleri. Ben mi? hala kendi içimde savaş veriyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@clubber
Sele yüksekliği bacak boyuyla mı yoksa bisiklet tipiyle mi alakalı? Ayrıca sele pozisyonunu da pedal merkezini, dize hizalayacak şekilde ayarlamak gerekli. Böylece hareket sırasında dizler ne tam açılır ne de tam kapanır ve çok yüksek baskıya maruz kalmaz.

Hocam benim tavsiyem öncelikle bir spor hekimine görünmeniz ve ardından da bikefit yaptırmanızdır. Bikefit yaptıramıyorsanız da internette ayarlamalarla ilgili oldukça bilgi var. Onlara göre sele yüksekliği, pozisyonunuzu gözden geçirin.

• Beğen
@furkantrojka
Çok değerli bir bisikletci abim yaptı sele boyu ayarını ve ona güvenim tamdır [emoji4] Bikefit için şehire baya uzağız malesef

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@furkantrojka

Hepsiyle alakalı.

@chiwoxx

Bilen birisine sele yüksekliğini ayarlattım demişsiniz. Bilen birileri bazen yanlış ayarlıyorlar. Selenizi 5 cm indirerek deneyin. Olmazsa yükseltirsiniz. O sele çok yüksek.

Selenin yüksekliğini ayarladıktan sonra işlem bitmiyor. Bunun bir de ileri geri ayarı var. Dizin ön kısmında ağrı oluyorsa, sele düşük, çok ileri ya da çok geridedir. Dizin arkasında sıkıntı oluyorsa, sele yüksek ayarlandığından diz fazla açılıp esniyordur. Sizde ki problem ilk anlattığım ayarlardan kaynaklı. Yükseklik ayarını yaptıktan sonra altta eklediğim foto da ki ileri geri ayarını da mutlaka yapmalısın. Yüksek kadans dan hiç bir şekilde ödün vermemek lazım, hepimiz amatörüz ve bu sporu zevk için yapıyoruz. Yüksek kadans ile 20-25 km ortalama bu sporu sağlıklı götürebilmek için yeterli. Yokuşlar dizlerin bir numaralı düşmanı, buralarda dizi zorlamak bisiklet sevgimizi kısa zaman da sonlandırır. Bu arada her kilo alış verişimiz de sele yükseklik ayarı değişebilir, bir kere yaptım artık sonsuza kadar gerek yok demek olmuyor.

LyBQ9a.jpg

glukozamin haplarının faydasını görürsünüz.eklem sıvılarına olumlu faydaları var.ama biraz pahalı ve dr yazmıyor güzel kardeşim.ben kullanıyorum ve gerçekten olumlu dönüşler aldım.saygılar

• Beğen
@MuratHan
Sele ayarını düzelttim ve farkı hemen gördüm . Çok doğru söyledikleriniz

@haldun31
Ben de düşünüyorum almayı gerçekten faydalı olacak gibi

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Geri