Scudo Sports

Sanırım neredeyse soyuluyordum!!?

Biraz önce yolda yürürken arkama bir takıldı ve bundan şüphelendim. ilk aklıma gelen vermeme düşüncesiydi.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

Scudo
@Holiganguc

Baskan sen hayata tribunden bakiyosun. Cekicen emaneti gostericen adaleti eleman dusunsun :D

• Beğen
Tepkiler: ozeltimci09
gecmis olsun , karsidakinin niyetini anlamak ve hazirlikli bulunmak onemli siz bunu basarmissiniz. biber gazi ise ruzgarli havalarda veya karsidakinde kask varsa etkisiz kalma ihtimali yuksek , kotu bir seneryoda kendinize bile biber gazi sikiyor olarak bulabilirsiniz kendinizi . hic kullanmak istemesemde yanimda bir kelebek tasiyorum .

@furkan.zaman

Is bilenin, kilic kusananin diye bosuna dememisler. Isinizi biliyorsaniz cok efektif olur kesici aletler. Ancak normal insanlar icin biber gazi en sagliklisi. Gaz maskesiyle gelmedigi surece karsinizdaki emin olun etkili olur. He bu arada kendiniz de nasiplenirsiniz ama karsinizdakini muhakkak yatirirsiniz.

Nerden mi biliyorum? Kendi uzerimde denedim :D adamin cigerini sokuyo cigerini

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@furkan.zaman gaz yoktu ama tam da dediğiniz gibi sahil rüzgarlı ve bu şahıs tam kasklıydı. Kelebek de iyimiş ama bende olsa büyük ihtimal kendimi keserdim açarken :)

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@Kerem Özbayrak Çok geçmiş olsun.

@furkan.zaman

(link)

6136 sayılı ATEŞLİ SİLAHLAR VE BIÇAKLAR İLE DİĞER ALETLER HAKKINDA KANUN'un 4. maddesinin I. fıkrası şöyledir:
Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala,kılıç,kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.

Aynı KANUN'un 15. maddesinin I. fıkrası ise şöyledir:
Bu Kanun hükümlerine aykırı olarak 4 üncü maddede yazılı olan bıçak veya diğer aletleri veya benzerlerini satanlar, satmaya aracılık edenler, satın alanlar, taşıyanlar veya bulunduranlar hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis ve üçbin liradan onbin liraya kadar ağır para cezası hükmolunur.

bu biber gazi sempatik sistemi aktif olmus sinirli bir sahsi durdurmaya yetmiyor , lisede sinifta bir arkadasimiz vardi sinifca ona satasmayi severdik , bizden guclu bir arkadasti .bigun bunu sinifa kapatip iceri verdik biber gazini . kapiyi aciyormus gibi yaptik bu atladi tabi hemen sonra yine verdik biber gazini bu arkadasta tekrar pencerelere yoneldi . epeyde hircin hale getirmistik kendisini . biraz daha biber gazi siktiktan sonra artik biber gazi arkadasa islemez oldu . baktik bu hayvan kapiyi acacak ki kapida 4 kisiyiz tutamiyoruz . ben kactim kapida 3 u kaldi. 2 dkka sonra zaten kapidaki arkadaslar dayanamadi kapi acildi . arkadas benim pesime kosmaya basladi .oyle boyle derken dayak yemekten zor kurtulmustum . o zamandan beri biber gazini merdivenlere sikip geleni oksurtmek evde arkadaslarla otururken bomba patlatmis gibi ortama biber gazi sikmaktan ve eglenmekten baska bir iste kullanmadim . kafamda ateş püskürten bir alet tasarlamak var .deodorant siselerinden bile epey saglam ates toplari cikabiliyor.

buda ders calismak canim sikildigi bir gun fotograg makinemin nasil fotolar yakalayabildigini test etmek amacli yaptigim bir saftiriklik diyebilirim .o zamanlar canim nasil sıkılıyorsa boyle bir sey yapmisim .

77414 dosyayı görüntüle

evde denenmemesini tavsiye ederim .

geçmiş olsun..

birçok gaspçı ıssız ortamlardan da güç alabilir..
en iyisi ıssız yerlerde mola verip telefonu kurcalamamak..
mümkün olduğunca insan yoğun olan yerlerde durmakta/dinlenmekte fayda var..

ayrıca bibergazı taşımak lazım.. herkesin motoru kaskı yok sonuçta.. bibergazı en zor durumda mutlaka işe yarayacaktır

@Erdal YILMAZ 1 yila kadar olan cezalar zaten para cezasina donusturulebiliyor . yanimda bicak tasidim diye isterlerse ceza yazmaya calissinlar sorun yok . savunma amacli kullanirsam da basima geleceklere yine sorun etmem , olmekten sakat kalmaktan iyidir . karsi taraf boyle bir alet cikarmadiysa ortama bicagi hic sokmam orasi ayri mesele

Tedbirden zarar gelmez ben olsam bir zengin kalkışı bir bunny ile oradan uzaklaşırdım, adam iyi niyetliyse de ne olacak rezil olsan da bir daha karşılaşman düşük bir ihtimal

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Hocam gecmis olsun. Buyuk ihtimalle hissettiginiz gibidir normal bi insan soru sorsa oyle olmazdi. Hic kasmadan ne istiyosa verip cekip gitmesini saglamak gerek, saldirsa yaralanip olseniz hicbirinin bi degeri yok sonucta. Demin de sanayide kopekleri beslemeye gittigimizde bize de iki el ateş ettiler apar topar kacmak zorunda kaldik canimizi zor kurtardik

Merhaba arkadaşlar.

Yaşadığımız ülke, SAT komandosu tinerci tarafından bıçaklanarak öldürülen ülke. Derseniz ki ben böyle bir durumda alttan almam, gerekeni yaparım, ağzının ortasına yumruğu patlatırım, silahımı korkutmak için ateşlerim, odunla kafasına vurum, saçını çeker kulağını ısırırım, gözüne gaz sıkarım, eyvallah.Ama telefonumu almak istedi, nasılda vermedim deyip böbreğe/dalağa/kalbe bıçak yerseniz, gidemediğiniz evde büyütemediğiniz çocuklarınızın o gelecekleri, sizsiz daha güvenli mi olacak? Ya eşiniz/aileniz?

Not: Korku belirli bir (link) veya tehdit olarak algılanan bir olay sonucunda, (link) bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir mekanizmadır.

Sevgiler

boş boş baktıysa kesin gasp etmek istemiştir. bende yaşadım böyle bişey. gece bisikletle eve giderken yolun önüne 2 kişi atladı. bende yol tarifi soracaklar diye durdum. evet noldu dedim, adam 5-10 saniye hiçbişey demeden boş boş bana baktı, sonra sigaran var mı dedi, bende kullanmıyorum dedim, ardından para istedi. bende para yok dedim, hiç mi yok dedi, bende bozuk yok dedim. ne kadar paran var dedi, o sırada karşıdan 2 adam geliyordu, bize yaklaştıklarında hemen onlara seslendim abi bi bakarmısınız dedim. onlar bana doğru gelirken bastım bisikletle kaçtım. benden sigara para isteyen çocukta arkamdan küfür edip kovaladı ama yakalayamadı

Konak meydanda benimde başıma gelmiştir
Her zamanki gibi bisiklet yolunda yürüyen ünsanlardan ötürü bir bisikletliyle çarpıştık hata adamda oldugu için yani yürüyen adamda sorun çıkmadı ama benim fren patladı.
Yapmaları için rica ettim uğraşırlarkwn çevremize çingene çocuklar toplandı ellwşip duruyorlar bende birşey demiyorum sonuçta çocuk..
Neyse freni yapamadılar benim bende tam devam edicem yavasca ilerde kendim denicem derken cocuklar toplandı basıma abla şöyle böyle derken ben bunlara İyi günler dileyip ilerliyordum kiii bir ses!!!

Ablaaaaa!

Durdum birde ne göreyim cocugun elinde ön ve arka ısıklarım jantımdaki fosforlu süslerim ve hatta suluğum!!!
Kaşla göz arasında almışlar aklım durdu..
Çocuk ınlara iyi davrandım diye kıyamamış bana ha davranmasam getirmeyecekte

Hahahah buda böyle bir anı oldu.

@LanaLis
Aynı şeyi ben de yaşadım, aynı zamanda koşucuyum madalya fln vermek için ödül törenine çagirildik, bakkala bile bisikletle giderken törene de bisikletle gittim, kilitledim girdim toren kalabaligina, tam koç bana madalya tkiyor cocugun biri on flasoru sökmüş elinde koparmaya çalışıyor, neyse ki törenden sonra yakaladım aldım flasoru bir de abisi geldi tehdit etti bisikletini çalarlar bir gün gibisinden neyseki ailenin en büyük çocuğunu tanıyormuşum böyle saçma sapan bir durumdan sıyırdım pacayı

@LanaLis her gece konaktaki bisiklet yolunda bir city bike kullanan birisini görüyorum size çok benzettim o siz misiniz?

@LanaLis her gece konaktaki bisiklet yolunda bir city bike kullanan birisini görüyorum size çok benzettim o siz misiniz?

Her gece sürüyorum evet ama benim dağ bisikleti :)

@LanaLis

Her gece sürüyorum evet ama benim dağ bisikleti :)
Gerçekten çok benziyordu size ya bisikleti yanliş görmüşüm ya da sürücüyü :D

Geri