Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sanırım neredeyse soyuluyordum!!?

ben yanımda bıcak taşıyorum, 10 - 15 cm kadar bir boyu var kulpunu saymassak çakı gibi bişey, insanlara karşı kullanmak hiç aklıma gelmemişti, portakal salatık falan yedim bıcakla ama bırı rahatsız ederse direnmem bıcakla falan, biber gazı önemli

Scudo
Geçen kış patronla kavga ettim moralim bozuk şekilde işten çıktım gittim bir parka oturdum sigarami içtim 2-3 it kopuk geldi nasılsın falan muhabbet kurmadan çektim gittim baktım peşimden geliyorlar zaten çelimsizlerdi iki tanesini indirdim biri bıçak çekti telefonumu istedi vermicem dedim kusura bakma diyerek kaçtı diğer ikisi hakkında bilgim yok bütün gece yere düşerken kafalarını vurup geberdiyse bunlar polis gelmesin kapıya diye icim içimi yedi

Sanırım yakın dövüş teknikleri şart abim çocukluğundan beri gider böyle sporlara 2011 yılında bana bulaşan 4 tane zebellah gibi herifi yamultmuştu abimin boyu 1.68 ama yürek gemi kazanı gibi hey gidi abim :)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@ihsan onur şener
Arabayla parfüm satmaya kalkanlar Ankara'da da var daha geçenlerde alışveriş merkezinin otoparkında fır dönüyordu parfüm satmak için.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@selket
Bisiklet Kawasaki mi??:eek::eek:

@Emre Yönlüer
başka 24inç çelik kadro bulamadım ve ayrıca kawasaki bir trial bike kullandım 2 sene gıkını çıkarmadı, vitesli kadroyu single speed yaptım, merdivenlerden indim(sabit maşayla) zıpladım hopladım inancım kawasakiye tam :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Ruhpastası sizin olay da enteresanmis. Hani hangi amacla sordu bilmem ana siz agresif tepki verseniz sonuclari ne olurdu kim bilir.

Bence karşınızdakini gözünüz kesiyorsa en etkili silah bisikletinizin üstünde çekin sele borusunu alt tarafından tutun sonra başlasın fantazii :):)

• Beğen
benim önümü 50 kuruş için kesmişlerdi istanbulda öldürürüm dedi adam bana , herşey olabilir

• Beğen
Kerem bey bence vesvese yapmışsınız ama yinede dikkatli olmak lazım! Bisikleti ters yöne kaldırıma çevirmenizde çok mantıklı ve akıllıca. Sürekli tetikte olmak lazım böyle durumlarda. Kazasız sürüşler!

• Beğen
Bugün verip kurtulursunuz alan kişide düşünür vaybe ne basitmiş yarın birdaha cıkim ben bu yöntem iyimiş der ve artaarrr artarrrr suc oranı gittikce artar.
Bence Kişisel savunma yapabiliriz en basitinden biber gazı gibi veya imkan varsa kaçmak gibi bence ver kurtul yöntemi bütün ihtimalleri düşünüp işin içinden cıkamayacağınız zaman mantıklı gelebilir sadece.

• Beğen
Geçmiş olsun. Adam sizi dinlemediyse muhtemelen etrafı falan kesmiştir o anda, uygun anı bekliyordur. Yakın dövüş konusu falan bence tam güvenilir değil, 2.5 yıl Taekwondo eğitimi aldım (kırmızı kuşakta bırakmıştım), sağolsun hocamız Hapkido da biliyordu bize işte Hapkido'da bıçaklı, silahlı adamı nasıl alt edebileceğimizi falan temel olarak öğretmişti, tamam pratikte iyi de o anda onu yapmak bence o kadar kolay değil. En iyi çözüm biber gazı ya da biber gazından ziyade elektroşok cihazı olabilir, adama elektrik çarptırıp tekme attıktan sonra kaçmak mantıklı olabilir.

• Beğen
@Ahmet.YILDIZ hocam o önlemleri devlet alir arada kaçamak yapan suçlulari da polis kovalar. Ama yine de dediginiz gibi biber gazi tasimak gerekiyor ancak duzgun sıkamazsaniz, karsinizdakine alet kullanma şansi ve hakki verirsiniz.

Geri