Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şanlıurfa

serdarcım sen ordan sivereğe kaptır 135 km ordaki kardeşlerimede selam söyle. 1 senem geçti orda

Scudo
Oncelikle foruma hosgeldin. Bende karaköprüde oturuyorum. Ilk baslarda trafik cok yogun geliyor ve zamanla alisiyorsun. Urfa da bir bisiklet toplulugu var. Her carsamba aksami ve cumartesi pazar etkinlik yapiliyor. Bu hafta kampus turu yaptik. (50 km).

herkese selamlar
urfa suruç tayım. bisiklet severlerle tanışmak mümkün olursa yalnız rota çizmekten vazgeçip, tanışmak görüşmek istiyorum. sevgiler.

arkadaşlar selam bende siverekteyim ankarada öğrenciyken erdoğanlar bisiklette yaklaşık bir sene çalışmıştım öğrenci oldugumdan dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bisiklet alamamıştım .Şimdi atandım ve urfa siverekte görev yapıyorrum daha yeni salcano city sport 30 ve aldım eğer burada olan arkadaşlar warsa beraber turlayabiliriz

@kenemen, Diyarbakır Siverek veya Siverek Diyarbakır Turu yapalım. Diyarbakır'a her daim bekleriz. Facebook sayfamız Diyarbakır Pedal.

• Beğen
Tepkiler: kenemen
Bende Şanlıurfa'dan selamlar gönderyorum bütün forum sakinlerine...

Adım Hakan, Şanlıurfa'da memurum. Elektrikli bisikletlere ilgim var. Bu sebeple foruma üye oldum.

Herkese keyifli forumlar, kazasız belasız şürüşler dilerim

Merhabalar şanlıurfaya yakın zamanda taşınacagım iş sebebiyle bisiklet konusunda urfanın durumu nedir acaba yol bisikletci arkadaşlar vs bakımından

Orada, Urfa'da bisikletçi arkadaşlar varlar. Ancak onlara ulaşmanız gerek. Facebook sayfalarını kontrol edin derim oradan ulaşabilirsiniz zannımca.
Saygılarımla.

Merhablar, Urfa'nın Siverek ilçesinde görev yapmaktayım. Bu bölgede olan arkadaşlarla irili ufaklı turlara çıkabiliriz. Keyifli pedallamalar diliyorum :)

Urfadaki arkadaşlar selam olsun. Urfa'da ikinci el bir bisiklet buldum ancak hiç görmeden alamıyorum içime sinmiyor. Yardımcı olmak isteyen olur mu acaba aranızda.

Başlık uzun süredir etkin değil anladığım kadarıyla ama Siverek'teki arkadaşlarla tanışıp tur planlamak isterim.

Siverekten urfa ya gel

Geri