Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Santini formalar

Scudo
vay güzelmiş.güle güle kullan.

@Anonim sitelerinde beden ve stok yok gibi duruyor,bir de instagramdan yazalım.Çok teşekkür ederim şahsım adına bilgi için

Hangi site satıyor? 2 kere soruldu sanki devlet sırrı satılan yeri yazan yok 🤣

Öncelikle teşekkür ederim. Mesajımda belirttim (fotoğraf eklediğim mesajım) Kayseri’de Zirve Bisiklet, bir sayfa geri geldiğiniz vakit görürsünüz :)

Öncelikle teşekkür ederim. Mesajımda belirttim (fotoğraf eklediğim mesajım) Kayseri’de Zirve Bisiklet, bir sayfa geri geldiğiniz vakit görürsünüz :)
Gözden kaçırmışım teşekkürler. Beden seçeneği pek kalmamış ama 😑

Dediğim gibi bedenler çok garip. Benim her kıyafetimde L ama 4XL aldım formayı, anca oldu.

Castelli, Santini, Sportful gibi Italyan giyim markalarında ürünün kesim tarzına göre 1 ya da 2 büyük beden almak gerekiyor.

Dediğim gibi bedenler çok garip. Benim her kıyafetimde L ama 4XL aldım formayı, anca oldu.
Güncel ürünler olmadığından yasa Asya bedenleri olduğu için olabilir. Elimde santini olsun, castelli olsun forma ve taytları mevcut. Bende L kullanıyorum ve formaların hepsi XL beden.

Merhabalar, bir yerde kampanya başlayacak. Bir forma 700 lira ve diğeri bedava olacak. Santini için sizce fiyatı nasıl?
yazlık taytını kullandım çok iyiydi 2 ay önce kaza atlatınca sol kalça tarafından yırtıldı ertesi gün gidip aynısından aldım 600 tl gibi bir rakamı vardı totalde havalar soğuyuncaya kadar 500 km ye yakın kullandım çok rahat ve çok iyiyidi kışlık formasını kullanıyorum fermuar yalan oldu fakat malzeme kalitesi olsun ısıtma olsun çok kaliteli bence

Trek segafredo forma var santini 2. El bikac kere kullanilmistir diyor 600 tl nasil alinir mi

Trek segafredo forma var santini 2. El bikac kere kullanilmistir diyor 600 tl nasil alinir mi

Tayt, forma, ayakkabı vb giyim grubu kişiye özel olmalı diye düşünüyorum. Bu yüzden 2. el açıkçası bakmazdım.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Tayt, forma, ayakkabı vb giyim grubu kişiye özel olmalı diye düşünüyorum. Bu yüzden 2. el açıkçası bakmazdım.
Sizce 2. El santini mi alayim 0 jordanred mi

Dün bi sitede gordum hatirlamiyorum santini formalar 400 lira civarina dusmustu tekleme bedenler. Ve cok vardi Bi arastir bence.

Bikestore da 549 tl diger siteyi bulursam onu da yazarım. Bu arada jordanred ve freysport a da goz atmanı tavsiye ederim. Santini degil ama uygun fiyatli formalar var ve kumasını secip urettirebiliyorsun

Sora tekstil nasıl bilginiz var mı acaba
Bikestore da 549 tl diger siteyi bulursam onu da yazarım. Bu arada jordanred ve freysport a da goz atmanı tavsiye ederim. Santini degil ama uygun fiyatli formalar var ve kumasını secip urettirebiliyorsun

Ben alisveris yapmadim ama saglam bi yer oldugunu biliyorum. Yalniz yanlis hatirlamiyorsam forumdan bi arkadasimiz özel baskili forma yaptirip hatali baski oldugunu soylediginde problem yasamisti diye hatirliyorum. Konularda aratirsan bulabilirsin. Ama urun olarak kalite guzel diyolladı .

• Beğen
Tepkiler: kerk123
Geri