Jordanred daha önce hiç kullanmadım lakin Freysport kesinlikle uzak durulması gereken bir firma olduğunu söyleyebilirim. Hem kışlık hem yazlık formaları mevcut hiç birinden memnun değilim kalite anlamında gerçekten kötüler. Müşteri hizmetleri ise ayrı bir mevzu.Bikestore da 549 tl diger siteyi bulursam onu da yazarım. Bu arada jordanred ve freysport a da goz atmanı tavsiye ederim. Santini degil ama uygun fiyatli formalar var ve kumasını secip urettirebiliyorsun
Sora tekstil fiyat olarak daha uygun geldi bana ona yöneldim biraz daha kullananlarda genelde memnun gibiSora tekstilin fiyatlari santini ile yarışır halde şu an kalite olar santininin 1 tik altı bence
Sora düşünüyorum şimdilik bu bahsi gecenler hakkinda cok bi yorum yok olanlarda tutarsiz riske atmak istemedimJordanred daha önce hiç kullanmadım lakin Freysport kesinlikle uzak durulması gereken bir firma olduğunu söyleyebilirim. Hem kışlık hem yazlık formaları mevcut hiç birinden memnun değilim kalite anlamında gerçekten kötüler. Müşteri hizmetleri ise ayrı bir mevzu.
Sora hakkında bir şey söylemem yanlış olur çünkü daha önce kendilerinden hiç alışverişim olmadı. Forumda okuduklarıma göre Sora yerli en iyi bisiklet forma ve tayt üreticisi olarak bir izlenim bıraktı bende. Avrupa markaları ile kıyaslayınca ne tür bir kalite seviyesinde olurlar kendileri orası tabii tartışılır. Fakat Sora'nın fiyat politikası beni biraz üzdü çünkü o fiyata muhtemelen yurt dışından daha iyi ürünler bulunabilir.Sora tekstil fiyat olarak daha uygun geldi bana ona yöneldim biraz daha kullananlarda genelde memnun gibi
Sora düşünüyorum şimdilik bu bahsi gecenler hakkinda cok bi yorum yok olanlarda tutarsiz riske atmak istemedim
Bu modeller arasında fark yok, velvet ve rain soranın renkler için verdiği isimler.Bu sora boost + serisi var her rengi farkli fiyat bide basliklari farkli mesela velvet boost + dio 700 rain boost + dio 500 gorunuste tek fark renklerde gibi kumas farki falan varmi acaba biliyor musunuz
Boost+2.0 ve boost + ın arasında ne fark var 100 tl oynuyo aradaBu modeller arasında fark yok, velvet ve rain soranın renkler için verdiği isimler.
Bu kadar detaya inmek için ürünlerin açıklamalarına bakabilir ya da Instagram üzerinden sora tekstil ile iletişime geçebilirsiniz. Ben sadece ürünleri aldım kullanıyorum ve memnunum.Boost+2.0 ve boost + ın arasında ne fark var 100 tl oynuyo arada