Scudo Sports

Saol vitamin water hakkında

gıbıç

Aktif Üye
Tepki
65
İsim
göktuğ Kaan
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
merhaba arkadaşlar geçen gün metro markette böyle bir ürüne rastladım üzerinde yazana göre kasları geliştiriyormuş ayrıca kalorisi de düşükmüş... kadınlara ve erkeklere ayrı yapmışlar birde "gündelik hayatta rahatlama" sağlayan modeli var. bunlardan içeniniz var mı? işe yarıyor mu? ben bir şişe erkek modelinden içtim tadı bi değişik aynı su gibi ama tatlı su gibi böye değişik bir meret.
4-750x750.jpg

kusua bakmayın reklam yapar gibi koymuşum fotoları :D

Scudo
@clubber
zararları hakkında forum camiası için bir açıklama alabilirmiyiz hocam? :)

Eski bir sporcu olarak size bir uzun turlarda, performans turlarinda kullanabileceginiz bir içeçek tarifi vereyim, maliyetide yok; kilo probleminiz yoksa 1 lt su içine 12 çay kaşığı şeker, yarım çay kaşığı tuz ve yarım limon sıkın. Antremanlarınızda içebilirsiniz. Hem kaybettiğimiz su ve tuz dengesini sağlar, hemde içindeki şeker ile direkt kaslara glukoz verirsiniz. Siz hasta olunca hastanede c vitaminli sarı serum takiyorlarya işte ondan bu.

pazarlama taktiği hiçbir şeyi içince kas yapamazsın steroidin bile üstünde kas yapar yazmıyor renki sudur bende görmüştüm migrosta

• Beğen
Tepkiler: gıbıç
@Aerocycle
tarif için teşekkürler:)
cidden bu onlardanmı?:D

Onun içinde ne olduğunu bilmiyorum. Ben vakti zamaninda profesyonel spor yaparken kullandigim bi tarif. Bide antreman kapasiteni artirmak için antremandan önce böbrek hastalığın ve kalp hastalığın yoksa karnitin içebilirsin. Aerobik spor yapanlarda antremanda harcanan gücü yüzde 25 ile 30 artirir. Anaerobik sporda ise yüzde 50 artırır. Yalnız her karnitine güvenme genelde internetten getirtiğin ürünlerin içinde ne olduğunu bile bilmiorsun. Zannedersem sağlık bakanlıgi onayli karnitinde var. Ürünun ismi metacartin (levokarnitin iceriyor). Eczanelerde var.

@gıbıç Bence biri teklif ettiğinde "Sağol almayayım" deyip geçmek gerek :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Suda kalori yoktur diye 10 kalori yazmış kurnazlar.gıda boyalı su...birde aroma ekmişlerdir az buçuk,al sana kas yapan,mutlu eden ve bayanları fit eden paravralardan masallar

@Hamit.Ç dogrudur dostum fit olmanın tek yolu düzenli antreman. Ötesi yok ⛹

@Kaan.Özçelik @Aerocycle aynen hocam bende artık öyle yapayım
teşekkürler hocam karnitin tam olarak nasıl bişey acaba?yinede kullanacağımı sanmıyorum

@gıbıç karnitin normal insanlarda antreman sırasinda glikojen depolarınin yikimini durdurur ve yağ yakımını artirir. Ancak bizim gibi düzenli spor yapanlarda ve dietine dikkat edenlerde glikojen depou yok gibidir. Dolayısıyla sporu yarı aç vaziyette yaparsak biz enerjimizi direkt yağ yıkımından veya anlık olarak kullandığımız yiyeceklerin glukozundan aliriz. İste karnitin tam bu noktada antreman sırasinda yağ yikimini artirir. Yıkılan yağlarda vucudumuzde spor esnasinda enerjiye donusturulur. Baklava dilimli karın kaslarini karnitin ile yaparsın işte. Ama düzenli antreman yapmayanlarda surekli vucutta glikojen birikimi olduğu için karnitin bi halta yaramaz. Çunku vucud sporda once hazir glukozu sonra glikojeni sonrada yağ yıkımini kullanarak enerji sağlar. Hazir glukoz yedigimiz yemeklerden alinir. Glikojen ise artan glukozu karacigerde depolarsin . Depo fazlasi glikoz varsa tak die yağa çevrilir. 16 18 saat açliktan sonra vucud normalde glikojeni bitirir. Ama bizim gibi hafat da 4 5 gun antreman yapan dietine dikkat edenlerde glikojen depolanmaz. Onun içi vucud da bir miktar yağ kütlesini hizli yakmak icin karnitine ihtiyac duyarsin.

@Aerocycle L-carnitin zayıflamak için nabız yüseltiyor yanlış olmasın

@Aerocycle
hocam beni mazur görüver vücutla alakalı teknik açıklamaları pek kafam almaz. Sana bir soru sorailirmiyim?
ben aftada en az 5 gün 15-20 şer km sürüyorum benim durumum nedir bana açıklayabilirmisiniz şimdi?
bende düzenli idman yapmış oluyormuyum yoksa benimki sadece hobi kullanmı gibi mi sayılıyor?
diyet konusunna gelirsek belli bir diyetim yok her ne kadar sebze pek sevmesemde her türlü besini almyaa çalışıyorum ve aburcuburu da az tüketmeye gayret ediyorum.

@Owlknife
Evet doğrudur bir etkiside kalp hızıni artrıtırip vucuda daha fazla kan basmayi sağlar yani kalbin debisini artririir zaten yukarda KALP HASTALIGINIZ YOKSA alabilirsiniz demistim

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@Aerocycle yok ben tek amacının zayıflama olduğunu zannediyordum

@gıbıç

Bu konuda bence duzenli idman yapiosunuz bilim adamlari sunu soyler kalp sagligi icin nabzinizin 120 ile 140 arasinda olucak sekilde en az haftada 3 gun egzersiz yeterlidir der.

@Aerocycle
Tabi sureside 45 dakka olucak.

@Aerocycle teşekkğr ederim hocam şimdi başka bir soruya geçiyorum izninizle:)
ben karnitin kullanırsam yağ yakıyorum doğrumudur?
bu arada kalbim sapasağlam daş gibi hiçbir problemim yok.

@gıbıç
Yağ yakımi her zaman okur düzenli egzersizle karnitinin senin daha hızlı yakmanı . Antremanda daha güç harcamanı ve daha az yorulmanı sağlar dolayısıyla antremanini daha motive yaparsın. Ama mutlaka kalp muaynesi ekg. Ve böbrek tahlillerini yaptirman lazim kafana gore baslarsan hop gidersin.

@Aerocycle tamam hocam o zaman ben ilk önce kalp muayenesi ekg böbrek tahlillerim yaptırıyorum sonrada devlet onaylı karnitini bi deneyeyim:)
çok teşekkğrler hocam cevapladığınız için:)

Geri