Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sarda bisiklet

@Gökhan Akkaya kipa da var sarda thorx 28 jant 650 tl önden amartisorlu shimano tz serisini kullanmışlar alüminyum kadro alınır mı arkadaşlar? Bütçe max 700 tl şehirde kullanacağız 100 kg ağırlık var bizde

bilgisi olan yok mu arkadaşlar şu an satılan sarda markası ile geçmişteki markanın bağlantısı var mı yok mu acaba ?

Scudo
Bianchi de yıllar öncesinin meta pro sunu disk frenle çıkarmış. Az kilo verirsem bisikletle aynı kiloya geleceğim. O kadar ağır meret. Eski bisikletler şiir gibi ama. Kıymetini bilin.

@KgnGksnn maalesef hocam pek fazla bir bilgi toplayamadigim için bu modelden vazgeçip claud butler 29 jant modelini indirimde hepsiburada dan 550 tl ye aldım. Şu an onu kullanıyorum akşamları hem spor hem stres atmak için ve yeni başladığımdan gayet tatmin edici selesi biraz acıtıyor onu da geniş sele alıp çözeceğim artık. Ama ben kipada gördüğümde beğenmiştim gayet güzeldi siyah modeli.

@eaplk ağabey hangi kipada gördün sen bu modeli ya ben heryerde arıyorum bulamıyorum. gördüğün sarda thorx model 28jant ve İnce tekerdi değilmi ? bu arada alimünyüm olması kesinlikle daha iyi hafif olduğundan

@eaplk bide sen şehir aramıyomuydun aldığın bisiklet kalın teker dağ bisikleti

@yıkım aynen kardeşim ince teker şehir bisikleti arıyordum ama vazgeçtim. Ben Nevşehirliyim bizim buranın ana yolları hariç diğer yolların öyle ince tekerin hakkını verecek yollar olmadığını anladım. Daha doğrusu ince teker bana baya ince geldi bu sarda thorx modelindeki ki zaten ağırım bir de surecegim yollar genelde parke taş ve ufak tefek bozukluklar olan yollar bu sebeple bu ürünü tercih ettim. Bisiklet yolu diye 200 300 metre yalandann yol var ama varla yok arası bisey yani. Konya da üniversite okurken gördüğüm oranın bisiklet yolları ile burayı karşılaştırma yaptım kafamda burası olsa olsa köy yolu olur dedim. Yol kare kare betonlari uç uca dizmisler gibi düşün her birleşme yeri çıkıntı ve çukur. Bu aldığım da alüminyum kadro hafif ve kadrosu büyük tam istediğim gibi bir ürün çıktı servisi hariç tabi. Kullandıkça göreceğiz iyi mi kötü mü bakalım. Ama bunu bulamasaydim büyük ihtimalle sardanın 27.5 jant modelini alırdım.

Aynen öyle sardanın thorx modeliydi baktığım ince teker 28 jant aliminyum kadro idi. 650 tl 12 taksit seçeneği ile Nevşehir kipa da vardı kardeşim. Hatta hem ince teker hem de kalın tekerli olan modelleri vardı. Şimdiki modeli almasaydım büyük ihtimalle onu alırdım. Bütçe doğrultusunda bunları almak zorunda kalıyordum ki amacım profesyonel şekilde binmekde değil hem spor hem stres atmak pedal çevirmek içindi kısaca. İnternet sitesinden bir bak istersen gördüm diye hatırlıyorum.

Kusura bakma biraz uzun oldu yollar aklıma geldikçe sinirleniyorum

@Mehmet Metin Levent
O bisiklet Meta Pro'nun değil Meta'nın devamı gibi. Çünkü eski Meta Pro alüminyum kadrolduydu ve şekli biraz daha farklıydı.

@eaplk ben antalyadayım yollar bi ankara kadar düzgün olmasada fena değil ben ince teker modeli alacaktımda heryerde bitmiş ya alamadık :d başka modellere bakıyorum aynı özelliklere sahip bisikletler en kötü 1k 2. el alacam galiba oda en en 750 istiyolar bekliyorum bakalım. Bu arada ben okula gitmek için alacaüım günlük min 10km yol yapcağım

@yıkım konya da gidiş gelis şeritlerinin hepsininde de geniş geniş bisiklet yolları vardı. Bizim burada engelli rampası var ben bisiklet ile zor iniyorum çıkıyorum düşün o insanlar ordan nasıl inecek. Asfaltta da arabalar çok hızlı mecbur kaldırımı takip ediyorum kaldırımlar da parke taş ve ufak tefek çukurlar var alıp pişman olmak istemediğim için bu tarz bir ürüne yöneldim. Yoksa bende dediğiniz gibi ince teker 28 jant model sardaya göz dikmistim.

Herkese Merhaba arkadaşlar bugün sarda cross aldım bisiklet yağ gibi gidiyor mükemmel 2 yıl da garanti verdiler Migrostan aldım Herkese tavsiye ederim

@unlike81 aradan 5 sene geçmiş ama bu bisiklet duruyorsa ben alabilirim sana yük olmasın tam benim işimi görecek tarzda bi sarda balıkesir merkezdeyim bende.

Geri