Sarper Tuncer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 302
- İsim
- Sarper
- Bisiklet
- Mosso
Bugün bir kaç saat önce İzmir ege üni. hastanesinin orda kavşaktan evime gitmek için çevre yoluna doğru yöneldim. yanımdan hızla geçen bir çocuk vardı beyaz bir salcano ng 650 miş bisikleti sonradan öğrendim.. tabi arabada olan benim ve arkadaşla biraz ara açtım gidiyorum. Normalde yol 2 şerit fakat sağda bir olay olmuş herhaldeki bir kaç motorsikletli ve arabacı arkadaş durmuş, dörtlüler yanık. onların yanından geçerken diğer arabalarda ani şekilde yavaşlayıp durdular bende çok ani olmasada hızlı bir şekilde durdum.. Ayna kontrolü yapıyordum tam durduğum anda ne göreyim!!! arkadaş arkamda takla attı ama bana çarpmadan, herhalde ön freni ayarsız sıktı. Sonra tabiki kendimi biraz suçlu hissettim kenara çekip arkadaşa bir bakayım bir özür dileyeyim dedim. Arabadan inip yanına gittiğimde bir şeyi yoktu, yanına hemen yayalar gelmiş yardımcı oluyorlardı. Anladığım kadarıyla bisiklette ve arkadaşta bir sorun yoktu sadece kaşı açılmıştı hemen karşı eczaneye giriverdi zaten. Yerde bira şişesi kırılmış tam bisikletin düştüğü yerde ve arkadaşta alkollü yada biraz uçuyordu.. Kask, eldiven yahut başka bir güvenlik önlemi yoktu arkadaşta. Ben özür dilediğimde "dostum durmaya ne zaman kara verdin yaa" diye tepki verdi ama pek bi konuşması bozuktu alkollü olduğuyda belliydi açıkca. Suçu kendimde bulmuyorum ama bir ders edindim kendime de ve Forum üyelerine de dikkat konusunda bir uyarı yapmak istiyorum.