Scudo Sports

Sarıyer

Merhabalar, yaş 20 amatör biniciyim kron xc250, Kilyos'ta ikamet ediyorum düzenli olarak haftasonları Sarıyer-Bahçeköy-Belgrad-Göktürk turları yapıyorum hala tek başıma çıktığım için eskisi gibi sarmıyor, bu bölgelerde turlara çıkan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler. :)

Scudo
tarabyadan her türlü katılırım.. yol bisikleti grup sürüşü olursa daha iyi olur

sarıyer'deki mesut bisiklet'in yukarıdaki telefon numaraları patlak. güncel numarasını bilen var mıdır?

merhaba mesut bisikleti bilmiyorum ama adres tarifine göre orası teknik bisiklet belki ismi değişmiş olabilir. teknik oto diye de ismi geçiyor internette kerem daral sahibi. internetten numarasına ulaşabilirsiniz.

Haftada 3 4 gün Esenler'den Sarıyere gidiyorum.6 ay önce başladım sürmeye.

Stravanız varsa yollar mısınız

hayırlı uğurlu olsun.

esenlerde otururken 2 kere gidip gelmiştim tur bisikletimle yine tur amaçlı.

Ve aleyküm selam üyeliğin hayırlı uğurlu olsun :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kanter
@masumane bende reşitpaşa da yım belki karşılaşmışızdır abi koruya vs takılıyorum bisiklet ile akşam Beşiktaşa gidiyorum beyaz giant alux var

Bir arkadaşımla sık sık Kilyos, Rumelifeneri vs. kuzeye doğru pedallıyoruz. Organizasyon varsa katılmak isterim.

@redstormr1 Ben de Hisarüstü'ndeyim, giderken önce seni alırım sonra Kuzey'e geçeriz 😀

sarıyerde oturuyorum birliktr sürmek isteyen varsa sürebiliriz

merhabalar sarıyerde oturuyorum birlikte pedallamak isteyen varsa yazabilir

Merhaba, ben Bağcılardaym :'( Sarıyer - Kuruçeşme rotasında sürmek istiyorum. Eşlik edebilecek olan var mı?

esenlerdeyım eylül gibi katılmak ısterım pedallamak ısteyen olursa

esenlerdeyım eylül gibi katılmak ısterım pedallamak ısteyen olursa
Geçmişte mtb mle bol bol yapardım. Yeni aldığım sedona 601imi toparlayabilirsem neden olmasın

herkese merhaba. bu grup aktif mi acaba? ben yeni başladım bu spora, sarıyer tarafında oturuyorum. düzenli sürüşe çıkan var ise nerden nasıl ulaşabiliriz? bu siteyi de tam çözemedim yeni üye oldum :)

Sarıyer'de, orduevi karşısında Bikes And Books böyle bir mekan açılıyor, o taraftan geçenin dikkatini çekmiştir. Merakımı celbetti, nedir, ne değildir? Nereye varmak istemektedir? Türk ve Istanbul bisikletçiliğine katkısı olacak mıdır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Sarıyer'de, orduevi karşısında Bikes And Books böyle bir mekan açılıyor, o taraftan geçenin dikkatini çekmiştir. Merakımı celbetti, nedir, ne değildir? Nereye varmak istemektedir? Türk ve Istanbul bisikletçiliğine katkısı olacak mıdır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Full karbon bisikleti olmayanları içeri almayacakları için pek katkısı olmayacak. 🤔

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Geri