Scudo Sports

Satılık ilanları hk..

Tepki
22
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar satılıklara koyacağımız komple bisiklet veya tek kadro ilanlarının başlığına en başa veya en sona kadro ölçüsünü yazsak nasıl olur.. 52 - 54 - 56 / 16" - 18" neyse.. Bu sayede kadro ölçüsü için ilanın içeriğini görmemize gerek kalmaz..Sabit bilgisayar ve wifi ile mobil bağlanırken sıkıntı olmuyor ama, eğer internet bağlantığı edge'ye düşmüşse ilanlara bakmak ızdırap oluyor..
Şahsi fikrimdir ..
Saygılar..

Scudo
@Gökhan Toros

Evet haklısınız çok çabuk elemiş oluruz aradığımız mlz. seçeneklerini.. Oldukça zaman kazanmış oluruz..

@Ferhat Köse
Tabii bir de bu tarafı var işin..:) Bir iki defa yinelenirse belki alışır arkadaşlar.. Yapıcak bişey yok.. :)

ilan kurallarını okumaya gerek yokmuş aslında... akıl mantık çerçevesinde hareket edince, zaten kurallara uymuş oluyor insan :)

mesela 24 saat geçti, ama ben yine de güncellemedim ilanımı... gören zaten gördü... artık yeni üyeleri bekliyorum :) XS ve S giyen üyeleri :)

-- baktım kurallarda ürün yerleştirme yasaklanmamış, hemen kullandım bu fırsatı :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@CandanC

Yanlis bir fikir :) ilanindan bahsettigin icin mesajini silerdik normalde ama urunler zor satilacak ebatta ve fiyatta oldugundan bir seferlik gormezden geliyoruz :)

Bu cesit mesajlar silinir uyeye uyari yazilir devam ettigi gorulurse uzaklastirma verilir bunu da bilgi olarak vereyim :)

• Beğen
@Ferhat Köse

İlanım neden yayınlanmıyor acaba diye başşlıklaraçılıyor sonra,o yüzden biraz esnetilebiliyor bu kural.Yoksa ben de şimdi ilan açsam,elimde satılık jalco temiz jant seti var desem olmaz ama yani:evil:.Sonra arkasından sorular,28 mi 26 mı,kaç telli falan. :))

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Ferhat Köse

ama şaka yaptım ben ya :) bütün filmlerde/dizilerde yapıyolar... ben niye yapamıyorum dedim... o yüzden yaptım :) -- yoksa akıl mantık çerçevesinde düşününce, filmlerde ve dizilerde görmek istemediğim bi reklamı ben de burda forum arkadaşlarıma yapmam tabi, saygılı biriyim :) -- link de vermedim ayrıca, dikkatinizi çekerim admin bey :)

EDIT: bu arada bi ürün yerleştirme daha yapmam lazım... ürün yerleştirme demişken... cem yılmaz'ın filmi "pek yakında" güzel olmuş...
(konu bence film başlığından çok buraya yakışır, izleyen arkadaşlar bana hak verir :) -- filmin en çok güldüren sahnelerinden biri de -- o yüzden dedim :) )

O değil de hani şu Beğen satırını sağ tarafa koymak kimin fikriydi? :D Lütfen çıksın birisi ortaya ve hataydı farkında değilim desin. Her seferinde beğenmek için Beğen satırını arıyorum.. Tamam burası yeri değil ama konu mu açalım şimdi.. :):)

@CandanC

Yonetim takipte yazilan her mesaji okuyoruz link sart degil.ben kacirsam Edip yakalar hatirlatma vazifemi yaptim :) ayrica admin olamadik daha genel yonetici kivaminda forum hizmetciligine devam :)

Konu icin ise keske her arkadas ayni hassasiyet ile baslik koysa ama olmuyor ne yazikki hala depo malzemelerim elit parcalar diye ilan acanlar var.

@Barış TURAN

forumun en geyik topik'i oldu olucak :D

(EDIT: aman yanlış anlaşılmıyım... güzel bi noktaya değinilmiş ve işte başlığı yukarda tutalım diye uğraşıyoruz sanki :) )

• Beğen
Evet öhm,telefondan vs. gibi kısıtlı internet erişim gücü ile ilanlara bakmaya çalışan arkadaşlarımızın önemli bir derdine işaret etmiş konuyu açan abimiz,teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Birol Şenkul
Ben daha farklı bakıyorum ilanlara. Aslında elden almak ilk tercihim oluyor ilk başta. Bence ilk sıraya şu şekilde düşülmeli bilgiler;
Başlığa;
Marka/model, Fiyat, Bulunduğu yer, Takas (Varsa)

sonra gerekli açıklama ve komponentler yer alabilir.
Biliyoruz ki bazı ilanlarda fiyatı bulmak için tüm detayı okumamız gerekiyor. Muhabbet tarzında ilan yazılıyor. Bu istediğimiz ürünü bulmamızı çok zorlaştırıyor.
tabii ki bu benim fikrim.

@Serkan HODANCI

Foruma alışık olmayanlar için katılıyorum :) ilk başlarda bende sol tarafta beğen yerine şikayet simgesine çok tıkladım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Mobil sürüm açılacakmı ilerde, tapatalk var evet ama çok garip geliyor bana kullanamıyorum. telefondan tam sürüm açmak da fotolar falan otomatik yüklendiğinden mobil veriyi çabuk tüketiyor. Fotoğrafların otomatik değilde tıklanınca yükleneceği mobil sürüm olsa çok iyi olurdu.

Geri