Scudo Sports

İnceleme Satın aldığım paracord bileklik incelemesi

Semih9

Üye
Tepki
14
İsim
Semih
Bisiklet
Cube
Merhaba arkadaşlar expirim arkadaşımızdan aldığım paracord bilekliğin tanıtımını yapacağım.
Ben iki renk ateş çıkaran modelden aldım. Bu renkler asker yeşili ve siyah. 20151216_170824.jpg
Kargoyu açtığımda ürünler böyle paketlenmisti. Ürünlerde herhangi bir sorun ya da zedelenme yoktu.

20151216_171117.jpg
Bu asker yeşili renkteki bileklik
20151216_171802.jpg
Bu da siyah renkteki bileklik
20151216_171910.jpg
Arkadaşlar bu demir hem testere tarzı bıçak hemde magnezyum çubuğundan kıvılcım çıkarmaya yarayan metal
20151216_171949.jpg
Arkadaşlar bu siyah toka aslında magnezyum çubuğu. Testere ağızlı bıçakla üstündeki siyah boya soyuluyor ve altında magnezyum cubugu çıkıyor. Bu siyah boya aslinda bir tür koruma.
20151216_172304_46091.jpg

20151216_172304_38626.jpg
Arkadaşlar bu da magnezyum çubuğundan çıkan kıvılcım ve ateş.

Instagram dan iletisime geçerek aldığım adres: (link)
Ben bu adresten kargo dahil 20 TL ye aldim

Yazimi okuduğunuz için teşekkürler...

Scudo
@Helen Paracord ipi yani paraşüt ipi içinde 7 tane ayrıca ip bulunan bir ip. Bu ip 200kg ye kadar tasima kapasitesi var.

Guzel urun kamp yapanlar icin ideal bir aksesuar :) inceleme icin tesekurler

@ratm Arkadaşım bu ürün işine yarayacaklar için çok ideal. Şehirde yaşıyoruz diye balık tutmaya kamp yapmaya gitmicek değiliz.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
Çok güzelmiş ürün hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Semih9
@Semih9 öncelikle memnun kaldığınız ve bu incelemeyi yaptığınız için teşekkürler
@ratm üstat bu tartışma çok yapıldı ama hala açıklamak zorunda kalıyoruz sizin ihtiyacınız yok diye kimsenin olmayacağı çok saçma bir düşünce o zaman bisiklete binmeyin ne gereği var extrem şeylere alın araba kurtulun, bisikletforumda gezmeyin ne gereği var bir şeyler oğrenip denemenin değil mi ?

Daha önce tartışmasının yapıldığını bilmiyordum, yoksa bi cevap yazmazdım. Gerçekten paraşüt ipine ihtiyacı olan ve kullanan kişilere zaten lafım yok. Birlikte ateş başlatıcısı olması da güzel. Onun haricinde görüşüm yazdığım gibidir.

• Beğen
Tepkiler: Semih9
@ratm görüşünüze saygı duyarım biraz tepkili çıkmamım sebebi insanların bu uğraşı çok boş görmeleri, oysa bu bileklikten daha boş şeylere para veriyoruz..

@Expireme Tabii ki hocam, bilekliğe gelene kadar neler neler var. Oturup yazmaya kalksak zaten sayfalar yetmez. Karşıma şimdi böyle birşey çıktı diye yazdım. Ayrıca emeğe her zaman çok saygım vardır, benim derdim kullananlarla ilgili.

@ratm
++++++++++++1

@Hayrettin Teşekkurler yorumunuz için, açıkçası kullanan insanların almasına bir şey demem ama özentilikten alanlar konusunda haklı olabilirsiniz ama yinede kimisine hizmet kimisinede eğlence satıyoruz bu sektör hep boyle

İnceleme için teşekkürler. Küçük bir hatırlatma... Bileklik bileğindeyken bir yere taktırma/kaptırmamaya dikkat et. Zaten kaptırırsan iş işten geçmiş olur.

Geri