Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Schwable marathon plus 26"

Aryel

Demirat Jokeyi
Tepki
160
İsim
Burak Boztepe
Bisiklet
Merida
Merhaba arkaşlar. Bisikletimi yollara hazırlama veya satma seçenekleri arasında kalmıştım. Satma konusunda sıkıntı çekceğimi anlayıp çok az yol yapmış olduğum bisikletimi ölü bir fiyata satmaktansa ilk olarak lastiklerini ve tur için uygun olmayan selesini değiştirmeye karar verdim. Lastik araştırması sonunda schwable marathon plus lastiklerde karar kıldım. Ancak çoğumuzunda bildiği gibi fiyatlar ateş pahası. Bende bugün neredeyse telefon şarjımı iki kez bitiren bir araştırma yaptım. Malum popüler bir lastik, faydalanmak isteyenler olucaktır diye düşündüm. Aşağıya ayrı ayrı dış ve uyumlu iç lastiğin linklerini ekliyorum. Bana bu sitenin sadece fiyatı değil kargosu da uygun gibi geldi. Sizlerde incelerseniz birlikte değerlendirebiliriz.

(link) tanesi 20,92 euro

(link) tanesi 3,27 euro

iç ve dış ikişer tane olmak üzere kargosu da 20 euro olarak toplam paypal ödemesi 212,00-tl.

Ben yarın almayı düşünüyorum bu ikiliyi. Varsa başka önerilerinize açığım :)

Herkese güvenli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Bende açıkcası Schwalbe Marathon Tour Bike Wired GreenGuard merak ediyorum. İkisi arasında ne fark var. Bende sipariş etmeyi düşünüyorum. sizin başlığın altına affınıza sığınaraktan yazıyorum ama. İkisi arasındaki fark nedir?

Merhaba,
Yiğit Kirazpınar'ın konuyla ilgili şöyle bir incelemesi var: [inceleme] schwalbe marathon plus tour - BisikletForum
Bu incelemeyi okuduktan sonra ben de bike-components.de sitesinden sipariş verdim ve lastiklerim bir kaç gün önce elime ulaştı..
Satın alma işlemini yapmadan önce Yiğit'in incelemesini okumanı tavsiye ederim..

@soneryen

GreenGuard ile Plus Tour arasında ilk bakışta görülebilen bir koruma seviyesi farkı var.. Çok farkeder mi bilmiyorum ama GreenGuard Level 5 iken Plus Tour Level 6 koruma sağlıyor..

@countryman Hemen başlığı inceliyorum. Paylaşım için teşekkür ediyorum.

Ben Schwalbe Marathon XR kullanıyorum. 9.000 km ye yakın yol yaptım. Daha hiç patlamadı. Yol tutuşu mükemmel. Ses yok denecek kadar az.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Sipariş ettim bakalım hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@soneryen hocam hayırlı olsun.ancak yazabiliyorum.ben aralarındaki farkı koruyucu tabakanın 3 ve 5mm olduğunu biliyorum.çok aşırı bir fark yok gibi :)

• Beğen
@Aryel
Olsun yinede bilgi sahibi olmak güzel teşekkür ederim.

ben de 10 gündür karar veremiyorum, düz marathon mu, yoksa plus mı alsam diye.
arkadaşın verdiği konuya da bakıyorum hemen.
ancak merak ettiğim bir şey var, bu lastikler benim mevcut hutchinson python 2.00'dan iki kat daha ağır galiba. buna rağmen yolda bisikletin akışkanlığı artar mı?

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@hüseyin aydoğdu

İkisini de kullandım. Çok uzun turlarda plus'ın farkını hissedebiliyorsunuz. Onun haricinde şehir içi 30-40 km lik kullanımlarda çok plus olup olmaması hissedilmiyor. İki türlüsü de patlamıyor çünkü :D Tek farkı patlama koruyucu tabakanın kalın olması plusta. 2 yada 3 mm olması lazım fazlalığın.

Akışkanlık konusunda da şöyle söyleyeyim, bende maxxis tomahawk 2.20 vardı. Benim maratonlardan hafif. Ama yine de akışkanlık çoook farkediyor inanın bana. :) İmkanınız varsa kaçırmayın derim.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@M.Burak KARADAĞ akışkanlık konusunda python'dan çok daha iyi yani, ağırlığına rağmen. :)) tamam ebay'den çekerim bir çift.
elimdeki iç lastikler de uyuyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@hüseyin aydoğdu Benimki 1.75 lik yanlış hatırlamıyorsam. 1.90-2.20 uyumlu iç lastikler uyuyor çok sıkıntı çıkarmıyor.

@Aryel schwalbe-marathon-plus-26-smartguard marka lastiği Decathlon da gördüm. Diğer lastiklerden en önemli farkı ön yüzeyinin kalınlığı ve sertliği bence. belki 20 çeşit lastikten en sağlamı o duruyordu. O yüzden tavsiye ederim

@hüseyin aydoğdu
hocam maraton plus düşünüyorsan bu siteye de bakabilirsin (link)

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@maviox decathlon'da plus yok, düz marathon var bildiğim kadarıyla. o da bitmek üzere, tek tük bazı şubelerde.

@maviox artık alma konusunda karar verdim zaten bakalım ne kadar farketcek :) bisikletimi de satmamış olcam bu sayede mutluyum

Arkadaşlar siparişi geçtim bugün. Umarım sağ salim bana ulaşırda güzelce bir resimli paylaşım yaparım :)

• Beğen
@Aryel
Hayırlısı olsun yorumları bekleriz [emoji4]

Geri