Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Schwable marathon plus 26"

@soneryen teşekkür ederim. hedefim uzun soluklu gezmek. bakalım ne olcak :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
@Aryel
Benimde içim cız etti paypaldan öderken. Umarım pişman olmam ben green guard olanı tercih ettim

@Aryel
Ben ebaydan aldım ama halen ship etmedi. Bugün yazdım bugün gönderilecek dedi eğer gondermezse yarın iptal edebilirim.

merak ettim ne kadara geldi?

Arkadaşlar, İngiltere'den verdiğim 2 adet iç lastik, sele borusu ve süspansiyon parçası siparişi yanına birde oje boyutunda kadro çizik kapatmak için 10ml boya eklemiştim. Sonradan içime kurt düştü, kozmetik ürünü getirtmek yasaktı diye, bunu bu kategoride değerlendirirlerse komple koliyi mi iade olarak geri gönderirler yoksa sadece boyayı mı ? hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Not: Ürünler toplam 75€ altıdır.

Birde ayakkabı ve terlik siparişlerine fiyatına bakılmaksızın gümrük vergisi uygulanmaya başlanmış, 1 tane alsanız bile. Konusu burası değil ama Spd ayakkabı almak isteyenler bu sorunla kaşılaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Aryel
ona sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.sonuçta o eşyaları bisiklet için aldığınız belli olur.müsterih olun şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Merhaba arkadaşlar. Lastiklerim bugün geldi. Aslında dün geldi ama teslimi bugün olcaktı. Ben dayanamayıp dün gidip teslim aldım pttden. Siparişimi bike-discount sitesinden 03 Temmuzda yapmıştım. Sipariş vercekler içinde fikir olsun. 18 güne geldi. 2 adet marathon plus smart guard ve 2 adet uyumlu iç lastik 218 tl ye mal oldu paypal ile. Montajını bugün yapıcam karşılaştırmalı resimleri de eklerim. Şimdilik bu var :)
image.jpg

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Tekrar hepinize merhaba. Lastikleri bugün takabildim. Önceki halinin de bir fotoğrafını ekliyorum. Çok şekil olduğu söylenemez tabiki ama benim işime yarayacağı için mutluyum. Yarın ilk sürüşümü yaparım. Onu da sonra değerlendiriz artık.
Önceki lastiğin ölçüsü 2.10
image.jpg image.jpg
Ne olur ne olmaz yeniden yazayım şu anki taktığım 1.50
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Not: Lastik reklamı değildir, sadece 2.10 ve 1.50 ölçü arasındaki farkı görmek isteyen arkadaşlara faydalı olması için eklenmiştir. Yol tutuşu vs değerlendirmelerin de ölçüler üzerinden yapılacağını şimdiden belirteyim. Zaten başka marka bir lastik kullanmadığım için marka kıyaslaması yapamam.

Herkese güvenli sürüşler dilerim.

@Aryel hocam yeni lastiklerini kullanabildin mi? Ben 2.10 lastiğimi 1.50 ile değiştirmek istiyorum izelenimlerini aktarabilir misin?

çok uzun süre kullanamadım ama asfaltı baya hissettiriyo bana.basınç yüksek olduğundan haliyle lastik baya sert oluyo ve ufak taşları fırlatıyo.akışkanlık konusunda inanılmaz bir fark yok ama hissedilebilir derecede rahat yol alıyorum.kapsamlı inceleme yapacağım.ayrıntılı yazarım o zaman :)

Ben ebay'den 27 temmuzda sipariş geçtim, 31 temmuzda elimde oldu lastik. İngiltere'den geldi.
Ön lastiğin doğrultusu ters oldu galiba, tekrar takmaya da üşenmiştim. Akışkanlık konusunda ben tatmin oldum şahsen.

@Aryel Gule gule kullanin! :harika:
Turkiye'de tanesini 200 TL ye satiyorlar. Cifti 400 TL!
Siz ic lastiklerle 218 TL ye mal etmissiniz...
Suncacik fark icin deger miydi :p

Sonra gelde yurtdisindan alisveris yapma! Maalesef durum boyle...

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
uygun fiyatla vercek olsalar ben büyükalışveriş mağazalarından sa günlük hayatta dahi küçük esnafı desteklerim.tabiki vergi sistemimizin de suçu büyük ama pişman değilim doğru bir alışveriş yaptığıma inanıyorum kendimce. insanlara faydası olursa bu konunun ne mutlu bana :)

Arkadaşlar lastikler çok iyi. Az önce boyu gidona yakın 2 köpek peşledi kendi rekorumu kırıp düz yolda 45i görmüşüm :) O kadar iyi yani

Arkadaslar dün itibariyle Sirkeciden satın aldıgım lastiktir,schwalbe race ralp vardı ktm marka bisikletimde..schwalbe 26x1.75 lastigimde gram olarak endişelerim olsada (yaklasık 950 gram 1x)lastik bir başka akıcı ve adeta asfaltla öpüşüyor hissi veriyor :) tutusu gayet basarılı virajlarda aıkıntı yasamadım,yagmurda nasıldır bilemiyorum ama sınıfının en iyilerinden oldugu aşikardır..

Hayırlı olsun. Islak/kuru yol tutuşu muazzam olan lastiklerdir. Tek dezavantajı çok ağır olması.

@suat akman
Haklısın usta,dün sıcagı sıcağına çiftini 350 tl ye maal oldu.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@ercst0rm hocam siz neden 350 tl verip aldınız ? yanlış anlamayın işinize karışmak gibi olmasın ama ben burda ayrıntılarıyla fiyatı paylaştım ki tüm bisikletseverler faydalansın.hiç bir bisiklet sever arkadaşımın 5 kuruşu heba olsun istemem :)

Geri